Web Analytics
More
    Reklāma

    iFixit izurbj caurumu Apple AirTag, lai to varētu ievērt atslēgu piekariņā

    Jaunākie raksti

    Pagājušās nedēļas izskaņā pie pirmajiem pircējiem nonāca jaunie produktu izsekošanas piekariņi Apple AirTag, taču, salīdzinot ar konkurentiem, tajos nav izveidots caurums, lai tos pieliktu pie atslēgām bez papildu aksesuāriem. Šo problēmu paspējuši atrisināt izjaucēji iFixit, izurbjot mazu caurumu AirTag korpusā.

    iFixit kā ierasts ir uzsākuši jaunās ierīces izpēti, lai saprastu, kas lācītim vēderā, un pirmie novērojumi ir tādi, ka Apple AirTag ir mazākais produkts, salīdzinot ar konkurentiem Tile un Samsung Galaxy SmartTag. Uzņēmums vissekmīgāk spējis izmantot piekariņa telpu, neatstājot gandrīz nekādu brīvu vietu citām detaļām. Tāpēc arī iFixit veiktais urbums korpusā ir diezgan liela avantūra, kuru noteikti nevajadzētu izmēģināt katram. Tomēr eksperti ir atraduši trīs vietas, kurās var veikt ļoti mazu urbumu, lai nesabojātu paši AirTag. Video materiālā gan izskatās, ka šajā caurumā nebūs pārāk daudz vietas, kur ievērt atslēgas.

    Reklāma

    Tāpat Apple AirTag ir aprīkots ar apaļo bateriju CR2032, kas ir tāda pati kā Samsung Galaxy SmartTag, bet Tile attiecīgi saņēmis mazāka izmēra CR1632 bateriju, kaut arī izmēros ir lielāks par AirTag. Līdz ar to var atzīmēt, ka kopumā Apple ir izdarījuši lielu darbu, lai šo ierīci izveidotu tik mazu, spējot tajā iekļaut lielāka izmēra bateriju un skaļruni. Arī manās rokās jau nonācis AirTag, un kā viens no mazajiem pārsteigumiem bija tā magnētisms. Kaut arī salīdzinoši vājš, tomēr dažās vietās to bija iespējams pielikt, piemēram, iPhone 12 aizmugurē pie MagSafe uzlādes magnētiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0853
    05.05.2021 15:08

    caurumā iever riņķīti pie kura tad jau karina atslēgas, tāpēc caurumam nemaz nav jābūt lielam.

    KKTK
    05.05.2021 19:39
    Reply to  0853

    Bet riņķīti iepakotu baltā kārbiņā varētu tirgot par kādiem 5€ ;)

    Last edited 2 years ago by KKTK
    Elektriķis
    05.05.2021 20:59
    Reply to  KKTK

    Caurums izurbts nelegāli, tātad Ābols pats nevarēs tirgot…ja nu vienīgi citi ražotāji komplektā ar instrukciju urbšanai.
    Tas, ka nav osiņas ar caurumu, ir kārtējā nodeva “skaistumam”. Kāds teiks, ka radīta iespēja nopelnīt ar aksesuāriem…

    Ēriks Ēriks
    06.05.2021 06:07
    Last edited 2 years ago by Ēriks Ēriks
    Reklāma