Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple oficiāli paziņo par pavasara produktu prezentāciju 20. aprīlī

    Jaunākie raksti

    Otrdienas rītā pēc Latvijas laika sociālos tīklus pāršalca novērojums, ka Apple balss asistents Siri it kā ziņo par gaidāmu uzņēmuma prezentāciju 20. aprīlī, kaut arī nebija pieejama nekāda oficiāla informācija. Tomēr jau 13. aprīļa vakarpusē, kā ierasts, nedēļu pirms šādiem pasākumiem, Apple publicēja plakātu un oficiālu paziņojumu, ka 20. aprīlī sagaidāms kaut kas jauns – Spring Loaded pasākums.

    Avots: GSMArena

    Tiesa, nav pieejama plašāka oficiāla informācija un varam tikai spekulēt, ka pēc nedēļas ieraudzīsim atjaunotus iPad, iPad mini un iPad Pro modeļus, tāpat iMac datorus un arī pavisam jaunu produktu – AirTag. Iespējams, tiks prezentētas jau kādu laiku baumām apvītās AirPods trešās paaudzes bezvadu austiņas. Man gan ir sajūta, ka tā kā ir parādījusies informācija par ražošanas aizkavēšanos, tad es teiktu, ka tiešām mēs varētu ieraudzīt jaunos izsekošanas piekariņus, austiņas un dzirdēt vienkārši kādus jaunumus par Apple servisiem.

    Reklāma

    Līdz precīzākai informācijai mums ir nedaudz jāpaciešas, un jau pēc nedēļas, sākot no 20:00 pēc Latvijas laika, mums būs iespēja sekot virtuālajai prezentācija. Tas gan jau ir pavisam ierasti pēdējā gada laikā, un noteikti arī mēs ziņosim par jaunumiem, bet līdz tam variet saglabāt pasākuma atgādinājumu savā kalendārā un baudīt papildinātās realitātes animāciju.

    Avots: MacRumors
    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    trel
    15.04.2021 19:27

    Apple TV laikam joprojām nespīd? 4 gadiņi jau aktuālajam modelim..

    0853
    15.04.2021 20:02

    kārtējais makbuks, kam pirmā gada laikā saplīst klaviere vai tačpads? no biggie…

    0853
    15.04.2021 20:32

    nav jāplīst krimināli (?!?), pietiek ar to, ka kāds taiustiņš nedarbojas vai ta\cpads nestrādā kā nākas.
    ja tas būtu apdirstajam eur300 laptopam, to varētu pieņemt un saprast.

    0853
    15.04.2021 20:51

    cik saprotu, tev ir grūti pieņemt to, ka makbukam ir cenas līmenim neatbilstošas problēmas un tāpēc tu vaicā pēc reģistra un problēma neskaitās, ja tā nav 98%+ makbuku?

    0853
    15.04.2021 23:05

    nu, kāpēc te jaukt iekšā konkurentus? brāķi gadās, es saprastu, ja niķotos nupat ieviests jauna veida sensors, kura vēl nav nevienam citam. bet nolažot ar kla-vi-a-tūru (sud-rab-kāzas intonācijā)…

    Reklāma