Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple viedā bezvadu meklēšanas ierīce AirTag tuvojas savai debijai

    Jaunākie raksti

    Pēdējo mēnešu laikā ticis aktīvi runāts par jauna Apple viedpalīga AirTag parādīšanos, kurš darbosies līdzīgi kā plašāk zināmā Tile bezvadu meklēšanas ierīce, protams, ar “ābolīti” uz tā virsmas, kā arī ar ultraplatjoslas tehnoloģiju. Tas būs spējīgs ziņot par precīzu atrašanās vietu pat iekštelpās.

    Nozares analītiķis Ming-Chi Kuo paziņojis, ka viņa rīcībā ir informācija par to, ka Apple noslēdzis sadarbību ar uzņēmumu Universal Scientific Industrial, kas saražos 60% apjomu ar AirTag ierīcēm. Informācija par pašu AirTag nāk no iOS 13.2 Beta versijas, kurā interesenti atraduši liecības par iespēju savienot iPhone ar speciālu “tagu”. Apple plānos ir izmantojot iPhone un šo ierīci, izveidot sava veida mērīšanas procesu, balstoties uz papildināto realitāti.

    Reklāma

    Bezvadu izsekošanas ierīces parādīšanās gan gaidāma jūnijā notiekošajā Apple izstrādātāju pasākumā vai rudens pusē, kaut arī tiek runāts par jaunā budžeta iPhone 9 prezentāciju pavisam drīz. Tā kā līdz precīzai informācijai mums vēl jāpagaida.

    Sadarbība ar Universal Scientific Industrial varētu izvērsties arvien plašāka, jo tiek prognozēts, ka uzņēmums ražos gan 5G antenas, gan AirPods Pro austiņas, kurām ir piedāvājuma problēmas pat Latvijā. Kaut arī ziņas par AirTag parādīšanos kopumā ir pietiekami drošas, nedrīkst aizmirst, ka koronavīruss varētu būt ietekmējis ražotāju jaudas, kas atsauksies uz finanšu rādītājiem lielajiem tehnoloģiju gigantiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma