Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks paziņojis par to, ka uz laiku pamet Twitter, bet atgriežas pēc 2 dienām

    Jaunākie raksti

    Tesla un SpaceX dibinātājs Īlons Masks otrdien paziņojis par to, ka uz laiku pamet mikroblogošanas vietni Twitter, kurā viņš ir ļoti aktīvs, kā arī ar kuras palīdzību nopelnījis sev arī pāris nepatikšanas.

    Tie, kuri paši ikdienā lieto Twitter un kādā mērā seko līdz dažādiem ar tehnoloģiju pasauli un ne tikai saistītiem ierakstiem, noteikti būs pamanījuši, ka Masks ir visai nasks Twitter lietotājs. Viņš dalās gan ar dažādiem jaunumiem saistībā ar Tesla, SpaceX un Neuralink sasniegumiem, kā arī visai tieši pauž savu viedokli par pasaulē notiekošo un atbild citiem lietotājiem. Pēdējā laikā tieši dažādi jaunumi par viņa vadīto uzņēmumu sasniegumiem tikuši pausti šajā sociālajā tīklā, tāpēc ir liels pārsteigums, ka Masks paziņojis par šādu soli.

    Reklāma

    Protams, zinot Maska uzvedību un izdarības, nav teikts, ka šī pauze no Twitter būs ilga. Pašā tvītā rakstīts, ka uzņēmējs paņems nelielu pauzi uz laiku – angliski “Off Twitter for a while”. Jau iepriekš Masks ir pamanījies nopelnīt sodu par izteikumiem, ka ir gatavs iegādāties visas Tesla akcijas par zīmīgo 420 USD vērtību, kā arī bijusi uzsākta tiesvedība, kad Īlons kādu nosaucis par pedofilu – angliski “pedo guy”. Jāpiezīmē, ka viņš dalījies arī ar nosacīti pozitīvām ziņām, kuras saistītas, piemēram, ar saziņas lietotnes Signal ieteikšanu citiem.

    Šobrīd lielākais jautājums ir, cik tad ilgi ekstravagantais biznesmenis turēsies pie šī ziņojuma, un tiešām izvairīsies no aktīvas Twitter lietošanas. Raksta publicēšanas brīdi Masks jau bija paspējis Twitter lietotnē dalīties viedoklī par Dogecoin, kā arī komentēt Starship SN9 prototipa raķetes testa lidojumu.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    JohnAddamms
    04.02.2021 11:49

    Un šodien jau atpakaļ

    Kursors.lv
    04.02.2021 13:01
    Reply to  JohnAddamms

    Sasodīts!

    Lauris
    04.02.2021 13:12

    Es sapratu, ar ar OFF for a while bija domāts, ka tuvākās stundas neko nerakstīs, jo pievērsīsies SN9 palaišanai un ar FCC saistīto formalitāšu kārtošanai. Nevienu brīdi neticēju, ka tas būs uz ilgāk kā uz pāris dienām.

    04.02.2021 15:05
    Ivars
    04.02.2021 19:40

    Un kādā veidā šī vispār ir ziņa?

    Kursors.lv
    04.02.2021 20:32
    Reply to  Ivars

    Kāpēc ne?

    Inese
    04.02.2021 20:03

    Sarkanas sejas īpašnieki man zināmi

    Reklāma