Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamnedēļ gaidāma Apple jauno produktu prezentācija

    Jaunākie raksti

    Trīs lietas labas lietas un ceturtā no sirds, tāpēc Apple jau trešo mēnesi pēc kārtas turpina savu rudens prezentāciju ciklu, un šoreiz, iespējams, sagaidīsim pirmo Mac masām paredzētu datoru ar Apple procesoru.

    Nākamais Apple Event norisināsies 10. novembrī, kas jau ierasti ir otrdiena, un tam dots ikoniskais nosaukums “One more thing” (latviski “vēl viena lieta”). Kā baumots iepriekš, tad jau šogad Apple varētu prezentēt pirmos masām paredzētos Mac datorus ar pašu radīto procesoru, kas ļaus savienot gan iPhone, gan iPad platformas. Iespējams, ka tā būs atgriešanās pie MacBook 12 collu versijas datora. Tāpat mēs varētu ieraudzīt gan jaunas Apple over-ear tipa austiņas un izsekošanas ierīces AirTag, bet par to varēsim spriest pēc nedēļas.

    Reklāma

    Līdz šim Apple 15.09. prezentēja sestās paaudzes Apple Watch un Watch SE viedpulksteņus, kā arī uzlabotus iPad planšetdatorus, no kuriem īpaši gaidītais iPad Air tikai nesen nonācis plauktos. Tad 13. oktobrī bez pārsteigumiem tika prezentēti četri jauni iPhone 12 modeļi, kuri jau sāk nonākt pie lietotājiem arī Latvijā, un tagad šis cikls noslēgsies 10. novembrī.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    03.11.2020 12:01

    Cerams samazinās cenas vecajiem, lēnajiem intel makbukiem. #naivums Pēdējais laiks ieķert pēdējo normālo darba datoru.

    1208
    03.11.2020 13:51
    Reply to  KKTK

    …ja vajag ikurāt makosu. Ja der Win vai Lin, tad izvēle jau nav tik maza. Man prasīja – makbuku ņemsi? Atcerējos par kreņķiem ar klavieri un tačpadu, teicu – da nevajag man lamatu ar viena gada garantiju, dzīvē jau pietiek citu kreņķu.

    KKTK
    03.11.2020 16:53
    Reply to  1208

    Roka un acs ir piešauta pie macos ērtuma/ātruma, un tas nāk komplektā ar momentānu linux komandrindas spēku. Atteikties no komforta ir grūti, bet iegrauztā dzelži to spiez darīt jau n-tos gadus, un tagad “ķirsītis uz kūkas” ir inteļa pasūtīšana #vissslikti

    Reklāma