Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī ikgadējā “Emmy” balvu pasniegšanas ceremonija šogad notiks attālināti

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka Covid-19 dēļ virtuāli norisināsies vēl virkne lielo pasākumu. Nupat CES organizētāji paziņojuši, ka iespaidīgā tehnoloģiju izstāde tomēr notiks attālināti. Tāpat arī 72. Emmy balvu pasniegšanas ceremonija šogad norisināsies virtuāli. Tomēr tas neizslēdz nepieciešamību balvu saņēmējiem uzstāties ar uzrunu, kas skatītājiem būs īsts saldais ēdiens, jo šāds formāts, ļoti iespējams, ļaus ielūkoties arī slavenību mitekļos.

    Šogad Emmy balvu pasniegšanas ceremonija būs virtuāls pasākums, kas norisināsies 20. septembrī. Brīdī, kad līdz pasākumam atlikuši mazāk kā divi mēneši, producenti joprojām nav tikuši skaidrībā, kuras šova daļas būs tiešraidē un kuras tiks ierakstītas iepriekš. Tikmēr pati Emmy balvu pasniegšana nenorisināsies kā citus gadus – uz lielās skatuves, bet, visticamāk, uzvarētāji tiks intervēti savās mājās vai kādā citā izvēlētā vietā. Tas nozīmē, ka varbūt mazliet varēsim gūt priekšstatu arī par slavenību mājokli un iedzīvi.

    Reklāma

    Vienlaikus nupat arī izziņoti Emmy balvu nominanti, ieskaitot Dženiferu Anistoni (Jennifer Aniston) un Stīvu Karelu (Steve Carell). Ievērojamu nomināciju skaitu izpelnījušies tādi straumēšanas pakalpojumi kā Apple TV Plus un Disney Plus.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma