Web Analytics
More
    Reklāma

    Koronavīrusa dēļ 2021. gadā neieraudzīsim jaunus smaidiņus

    Jaunākie raksti

    Kamēr mēs joprojām gaidām 2020. gada paredzētos jaunākos smaidiņus, kuri iezīmēs dažādas dzimuma neitralitātes īpašības, atbildīgā organizācija The Unicode Consortium jau laicīgi paziņojusi, ka COVID-19 dēļ tiks pārlikta nākamo emocijzīmju izlaišana uz 2022. gadu.

    Šis lēmums neietekmēs šajā gadā gaidāmos emoji. Šādam lēmumam ir pavisam vienkāršs izskaidrojums, kas saistīts ar to, ka smaidiņu pieteikumus izskata brīvprātīgie, kuri šobrīd ir noslogoti citos ar pandēmiju saistītos darbos. Kā arī iesaistītajiem atbalstītājiem ir citas problēmas, tāpēc šis process ir pagarināts. Organizācija apzinās, ka nevarēs iekļauties noteiktajos termiņos un plānā, kāds bijis līdz šim, lai izpildītu darbu atbilstoši saviem standartiem.

    Reklāma

    Tas nozīmē, ka oficiāli pagarināts jaunu smaidiņu pieteikumu laiks līdz 1. septembrim, un tajā var piedalīties ikviens. Varbūt tieši karantīnas laiks ļaus vaļu radošajam lidojumam nākamajām emocijzīmēm, kuras spēs atspoguļot emocijas šādos pandēmijas apstākļos. Iespējams, daļu emoji būs iespējams izlaist jau ātrāk, ja tie, piemēram, sastāvēs no 2 esošiem. Tas nozīmē, ka nav nepieciešama speciālā kodēšana.

    Cerams, ka kādu aktīvu smaidiņu licēju šī ziņa nesagraus pavisam, bet spējam novērtēt kā tik nesaistītu nozari ietekmē pandēmijas izplatība pasaulē. Iespējams, ka roku mazgāšanas digitālais attēlojums būs viens no svarīgākajiem šajā jaunajā izlaidumā, jo šobrīd tas nav pieejams.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma