Web Analytics
More
    Reklāma

    Mappost piedāvā bezmaksas piegādes maršrutu izstrādes pakalpojumus krīzes skartajiem uzņēmumiem

    Jaunākie raksti

    Latvijas uzņēmums Mappost, kurš ir tiešsaistes vadības rīks, kas kontrolē darbinieku ikdienas pienākumus, darbu izpildi un specializējas tieši loģistikas procesu nodrošināšanā, lai apkalpotu klientus. Šis uzņēmums ir daļa no pazīstamā karšu izdevēja Latvijā “Jāņa sēta”, tāpēc iespējams vilkt paralēles ar izvēlēto specializāciju.

    Mappost komanda dalījusies ar ierakstiem savos sociālajos tīklos, aicinot jebkuru ēdināšanas uzņēmumu, vietējos ražotājus un dažādus mazos uzņēmumus pieteikties bezmaksas konsultācijai un risinājumam no uzņēmuma. Tas tiek darīts ar mērķi, lai šajā krīzes laikā palīdzētu vietējiem uzņēmumiem pēc iespējas ātrāk pielāgotos jaunajiem izaicinājumiem. Daudzi vietējie ēdinātāji tieši šajā nedēļās ir uzsākuši piedāvāt ēdienu piegādi, kas var izrādīties ļoti liels izaicinājums, ja nav bijusi iepriekšējā pieredze un risinājumi.

    Reklāma

    Mappost ir arī speciāla lietotne, kura šobrīd gan pieejama tikai Android mobilajai operētājsistēmai. Uz iOS ir lietotne ar nosaukumu MapPost, taču tas ir pilnīgi cits serviss.

    Šī ir lieliska iespēja ikvienam uzņēmējam izmantot šādu iespēju, jo loģistikas plānošana bieži vien var izrādīties liels izaicinājums, kā arī var veidot lielas piegādes izmaksas, ja maršruts tiek veidots ļoti neizdevīgs. Galvenais ir žests un atsaucība, lai kopējiem spēkiem gan uzņēmēji spētu turpināt darbību, gan klienti patiešām saņemtu visu uz mājām.

    AvotsMappost
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma