Web Analytics
More
    Reklāma

    Sapulce vai konference tiešsaistē – iespēja turpināt projektus un komunikāciju attālināti

    Jaunākie raksti

    Pēdējās nedēļas notikumi Latvijā saistībā ar vīrusa COVID-19 izraisītu pandēmiju – ārkārtas situācijas izsludināšana valstī, starptautiskajiem transporta kustības ierobežojumiem, publisko pasākumu atcelšanu un faktu, ka liela daļa gan privātā, gan publiskā sektora strādājošie ir pārgājuši uz darbu attālināti, ir ieviesusi nopietnus ierobežojumus ne tikai starptautisku, bet arī vietēju sanāksmju, konferenču un citu pasākumu norisēs.

    Ļoti liela daļa uzņēmumu un valsts pārvaldes darbinieki saskārušies ar tūkstošiem atceltu pasākumu, kas būtiski ietekmē gan iestāžu ikdienas procesus, gan iespēju turpināt vai attīstīt projektus, kā rezultātā ievērojami samazinājušies arī peļņas rādītāji.

    Reklāma

    Veselības nozares profesionāļi ir piesardzīgi prognozēs par laiku, kad ārkārtējā situācija varētu tikt atcelta, tādēļ lieliska iespēja ir tiešsaistes risinājumi- videokonferences, vebināri un online tiešraides, kas ir efektīva alternatīva vietējai un starptautiskai komunikācijai valsts pārvaldes, biznesa un izglītības jomās.

    Mājas lietotājiem zināmāki būs vienkāršākie ziņu apmaiņas rīki ar video zvana iespējām, piemēram, WhatsApp, Facebook Messanger, Skype u.c., tomēr šie bezmaksas rīki nebūs piemēroti, ja nepieciešami nopietni augstas kvalitātes attēla un skaņas risinājumi.

    Profesionāļiem nepieciešams videokonferences risinājums ar augstu attēla un skaņas kvalitāti, lai tajā varētu piedalīties vairāki simti un pat tūkstoši dalībnieku dažādās valstīs, nodrošinot tiem visas iespējas ko piedāvā klātienes konference. Nepieciešama iespēja demonstrēt un vērot prezentācijas, koplietot dokumentu, organizēt dalībnieku debates, balsot par lēmumiem. KT Serviss ir Latvijas vadošā kompānija kongresu un konferenču tehniskajā nodrošināšanā, kas piedāvā pilnu pakalpojumu klāstu – nepieciešamās tehnikas īri, uzstādīšanu un konsultācijas, lai nodrošinātu attālināto konferenci vai sapulci visaugstākajā līmenī.

    Būtisks pienesums, ko KT Serviss var realizēt ir sinhronās tulkošanas nodrošinājums starptautiskiem tiešsaistes pasākumiem, kuru dalībnieki runā dažādās valodās. Veiksmīgi realizēt sinhrono tulkošanu pasākumos, kuros sinhronie tulki strādā pašiem neesot notikuma vietā, ir tehniski sarežģīts izaicinājums, tomēr KT Serviss komandai ir liela un veiksmīga pieredze, plašs nepieciešamās tehnikas īres klāsts, gadiem krātas un praksē pārbaudītas zināšanas, kas ļauj īstenot ikvienu projektu, neatkarīgi no pasākuma tematikas, telpas izkārtojuma un citām detaļām.

    KT Serviss piedāvā nodrošināt profesionālu attālinātas sinhronās tulkošanas tehnisko nodrošinājumu tiešsaistes pasākumiem – videokonferencēm, vebināriem un tiešraidēm, ļaujot sinhronajiem tulkiem tulkot tiešsaistes  pasākumus strādājot no mājām vai biroja.

    Attālinātā sinhronā tulkošana ir jauna un inovatīva sinhronās tulkošanas tehnoloģija, kuras izmantošanai tulkiem nav nepieciešams atrasties pasākuma norises vietā. Tulki var strādāt no savām mājām vai biroja kabineta, izmantojot klēpjdatoru, kam nepieciešams stabils vismaz 5Mbit/s ātrs internets, kvalitatīvas austiņas un mikrofons.

    Šobrīd Latvijā tāpat kā citās valstīs ieviestie ceļošanas un publisko pasākumu ierobežojumiem nevajadzētu būt par iemeslu, kas traucē rīkot veiksmīgus starptautiskus pasākumus tiešsaistē.

    KT Serviss jau daudzus gadus ir līderis jaunāko sinhronās tulkošanas tehnoloģiju ieviešanā, turklāt vairāk kā 20 gadus darbojas kā dalībnieks pasaulē lielākajā konferenču risinājumu uzņēmumu tīklā Congress Rental Network.

    Jācer, ka drīzumā pandēmija tiks uzvarēta, un pasaule atgriezīsies ierastajā ritmā.  Bet šis laiks būs parādījis, ka ļoti bieži dažādi tiešsaistes risinājumi konferencēm, kongresiem vai semināriem var būt ērts un efektīvs instruments, kas ne tikai palīdzēs taupīt laiku lektoriem atsakoties no gariem lidojumiem, un līdzekļus ietaupošs pasākumu organizatoriem, bet ir arī apkārtējai videi draudzīgāks un mazāku oglekļa pēdu atstājošs. Ja jums ir nepieciešams risinājums jebkura veida tiešsaistes pasākumu organizēšanai, attālinātai sinhronajai tulkošanai, videokonferencēm, vebināriem vai tiešraidēm, sazinieties ar KT Serviss speciālistiem, lai saņemtu tieši jūsu vajadzībām optimālu tehnisko risinājumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma