Web Analytics
More
    Reklāma

    No nākamā gada Zoom piedāvās iespēju apstrādāt dokumentus, izmantojot mākslīgo intelektu

    Jaunākie raksti

    Zoomtopia 2023 notiekošajā konferencē, kurā videozvanu rīks Zoom izziņo gaidāmos jaunumus, paziņots par jaunu funkcionalitāti Zoom Docs. Tas būs solis tajā, lai attīstītu digitālo darba vidi un talkā nāks mākslīgais intelekts Zoom AI Companion.

    Zoom Docs būs alternatīva Google Workspace un Microsoft 365 produktiem. Jaunās funkcionalitātes mērķis ir ar mākslīgā intelekta palīdzību veidot pierakstus no videozvaniem, sarakstēm un dokumentiem, kas atradīsies Zoom Docs vietnē. Tāpat serviss ļaus darboties ar dokumentiem un tabulām. Papildu būs iespējams veidot dokumentu hiearhijas un dažādas sasaistes starp informāciju.

    Reklāma

    Zoom Docs koncentrēsies tieši uz vairāku cilvēku ērtu sastrādāšanos kopā, nevis uz dokumentu, tabulu un prezentāciju izveidi, kurās spēcīgāki ir Google un Microsoft. Viens no Zoom bonusiem ir tas, ka Zoom AI Companion mākslīgā intelekta palīgs ir lētāks nekā konkurentiem. Proti, Zoom gadījumā tie ir 149.90 dolāri gadā par lietotāju, bet Microsoft Copilot maksā 30 dolāru mēnesī vienam lietotājam.

    Pagaidām nav zināmas Zoom Docs izmaksas, bet šī izklausās pēc labas alternatīvas tiem uzņēmumiem, kuriem ikdienā nav liels darbs ar dokumentiem vai nav svarīga ļoti plaša funkcionalitāte. Jaunais Zoom serviss tādēdāji ļautu izveidot digitālo darba vidi ar zemākām izmaksām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma