Web Analytics
More
    Reklāma

    Nike atjauno apavus, kuri paši sašņorējas

    Jaunākie raksti

    Jau rudenī ziņojām par jaunu tehnoloģisko tendenci sporta apavos, ļaujot tos sašņorēt ar telefona palīdzību, vairs neizmantojot klasiskās šņores. Nike pirmais veikums bija basketbola apavi Adapt BB, kam tagad seko kurpju otrā paaudze.

    Neilgi pirms NBA Visu zvaigžņu spēles nedēļas nogales, spēlētājs Ja Morant bija pirmais basketbola laukumos, kuram kājās bija jaunie Adapt basketbola apavi, kurus nu ir ērtāk uzvilkt. Kā arī tiem izveidota atsperīgāka zole un tie veidoti no jauna materiāla, padarot tos gan smagākus par iepriekšējo modeli, kaut arī lietotāji atzinuši, ka nu tie ir ērtāki. Tehnoloģiskā ziņā acīmredzot tiek izmantots jau iepriekš zināmais motors, kurš ar aplikācijas vai speciālo pogu palīdzību savilks kurpi. To iespējams izdarīt katrai kājai atsevišķi, tāpat iestatīt noteiktas pozīcijas, kuras automātiski nomainīs stingrību, piemēram, kad sportists atpūšas un vēlas brīvāku sajūtu.

    Reklāma

    Nike Adapt BB 2.0 būs jālādē, jo galu galā šņoru motoram nepieciešama enerģija, un tas notiks uz speciālā paliktņa. Kurpju cena ir sākot no 400 dolāriem, un tos iespējams iegādāties Nike veikalā. Nav nācies redzēt pirmo modeli mūsu sporta veikalos.

    Šī Adapt šņorēšanas tehnoloģija un mehānisms izmantots arī ielas apavu modelī Adapt Huarache, kas iezīmē nākotnes virzienu apavu industrijā. Šajā virzienā konkurenci šobrīd sastāda ražotājs Puma, kas savu tehnoloģiju nodēvējis par Fit Intelligence, piedāvājot apavu, kurš pats automātiski aizšņorējas, kad tiek uzvilkts.

    ViaNike
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma