Web Analytics
More
    Reklāma

    Husqvarna prezentē EE 5 – savu pirmo elektrisko krosa motociklu

    Jaunākie raksti

    Husqvarna zīmols mums noteikti asociējas ar zāles pļāvējiem un purkšķinošiem krosa motocikliem. Tā kā visi šobrīd skrien elektrizēt savus produktus, arī Husqvarna nevēlas palikt iepakaļus un prezentējis Husqvarna EE 5 – pilnībā elektrisko krosa motociklu.

    Reklāma

    Husqvarna EE 5 ir paredzēts iesācējiem un veidots kā 50 kubikcentimetru jaudas alternatīva iekšdedzes dzinējam. Motocikls ir aprīkots ar 5 kW motoru un piedāvā vairākus braukšanas režīmus. Ar vienu uzlādi šis mazais motocikls var nobraukt līdz 2 stundām, taču, ja uz tā sēdīsies pieredzējis braucējs, tas spēs bateriju iztukšot arī 25 minūtēs. Motocikla 907 Wh akumulatoru pilnībā var uzlādēt 70 minūšu laikā.

    Elektriskie motocikli nav nekāds jaunums un tos dažādās formās veido ne tikai simts un viens jaunais stārtaps, bet pat tādi motociklu jomas vectētiņi kā Harley-Davidson un pie koncepta produkta strādā arī BMW.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    28.06.2019 08:49

    Dīvaini ka e-mocis nāk tik vēlu, jo Husim jau sen ir elektriskie ķēdes zāģi, trimmeri, lapu pūtēji, pļāvēji un roboti.
    Katrā ziņā tantes, kas dzīvo pie motokrosa trasēm būs priecīgas brīvdienu rītos, jo purkšķinātāji netraucēs baudīt klusumu.

    Reinis Rozitis
    28.06.2019 11:01
    Reply to  Skābene

    Ar nosacījumu, ka ES tāpat kā elektroauto nepieņem, ka jārada troksnis ;)

    assa
    28.06.2019 11:18

    Cik maksā?

    Oto
    28.06.2019 16:26

    Nesen skatījos, kā viens motosportists ar elektro motoru piedalās freestyle sacensībās. Grūti esot bijis saprast, cik daudz gāze jādod, jo dzirdēt nevar tā rezultātā vai nu pa tālu vai pa tuvu bija lēcieni…

    Reklāma