Web Analytics
More
    Reklāma

    Harley-Davidson elektrisko motociklu beidzot varēs nopirkt

    Jaunākie raksti

    Par to, ka leģendārais purkšķināmo dzelzs rumaku ražotājs Harley-Davidson grasās veidot elektrisko motociklu es rakstīju jau pirms četriem gadiem. Un tikai tagad, pēc daudzu gadu runāšanas, Harley-Davidson ir gatavi savu LiveWire motociklu sākt ražot un tirgot. Dārgi!

    Jaunais motocikls pārdošanā nonāks jau šī gada augustā un tagad to var iepriekšpasūtīt par pamatīgiem 29 799 ASV dolāriem. Huh, par tādu naudu taču var nopirkt normālu automobili.

    Reklāma

    Elektromotors spēs šo motociklu no 0 līdz 100 km/h paātrināt 3.5 sekundēs un uzlādēts tas spēs nobraukt nepilnus 180 kilometrus. Kā jau modernam braucamrīkam pienākas, tas būs savienots ar tīmekli un tā saimnieks mobilajā lietotnē varēs apskatīties motocikla uzlādes līmeni, kā arī iegūt informāciju par mēģinājumiem apskādēt šo viedo motociklu. LiveWire būs aprīkots arī ar skārienjutīgu displeju, kas attēlos braukšanas ātrumu, navigācijas un citu brauciena laikā noderīgu informāciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    08.01.2019 09:08

    “LiveWire ir būs aprīkots arī ar skārienjutīgu displeju”
    Kaut kas ne tā….

    Astro
    08.01.2019 10:01
    Reply to  dsssweb

    Tā, tā! Vēl jāpiebilst, ka šis panelis ir jātur vienā rokā un ar otru jābaksta. :-) Arī lietus laikā.

    x
    08.01.2019 11:07
    Reply to  Astro

    pag, pag…tas, kas video? tas ir piestiprināts un nav jātur. rokā tur telefonu, lai mājās grilējot alu un dzerot steiku, varētu uzzināt a) mocis joprojām ir pagalmā b) tas ir/nav uzlādējies

    x
    08.01.2019 11:10

    >Huh, par tādu naudu taču var nopirkt normālu automobili.

    ak vai. tā mēs varam nonākt pie slēdziena, ka par 50-80k (kas arī ir normāla auto cena) var uzbūvēt māju, pat divstāvu! savukārt par eur10 var nopirkt 5kg griķu – un tas ir izdevīgāk, nekā pusdienot kafejnīcā.

    Fake
    08.01.2019 19:48

    Interesanti, kas ir elektrisko harliju mērķauditorija !? HD nevar klasiskos pārdot …

    Reklāma