Web Analytics
More
    Reklāma

    LiveWire prezentē savu pirmo elektrisko kruīzeri S2 Mulholland

    Jaunākie raksti

    Jau pirms vairākiem gadiem savulaik klasisko motociklu ražotājs Harley-Davidson saprata, ka arī šajā jomā elektrifikācija ir nenovēršama un atsevišķā LiveWire uzņēmumā nodalīja savu elektromotociklu biznesu. Ir izlaisti jau vairāki LiveWire elektriskie motocikli un no pagājušā gada tos varam nopirkt arī Eiropā.

    LiveWire ir paziņojis par savu jaunāko veikumu – S2 Mulholland elektrisko kruīzeri. Protams, vizuāli tas izskatās pēc nepierasta kruīzera, jo motociklam nav spīdīgu hromētu izpūtēju un arī motors izskatās citādāk.

    Reklāma

    S2 Mulholland ir aprīkots ar 19 collu priekšējo un 17 collu aizmugurējo riteņiem, un līdz simtiņam spēs ieskrieties 3.3 sekundēs. Motocikls, tāpat kā iepriekš izziņotais S2 Del Mar, veidots uz Arrow platformas. Tās īpatnība ir tāda, ka šie motocikli ir nevis iestrādāti metāla rāmī, bet gan uzbūvēti ap akumulatoru.

    Uzņēmums arī norāda, ka šī motocikla izstrādē ir centies samazināt no naftas produktiem veidotus elementus. Tie ir aizvietoti ar bioloģiskiem materiāliem, kā kaņepes šķiedras, pārstrādāti zvejas tīkli vai pārstrādājams silikons. Citiem vārdiem sakot, šis motocikls ir salasīts kopā no visādiem atkritumiem.

    Bet vai ar to var pabraukt? LiveWire norāda, ka motocikls ir aprīkots ar 10.5kWh akumulatoru, kas var pilsētā nodrošināt līdz 194km nobraukumu. Uzlādēt to varēsim 78minūtēs. Uz priekšu šo motociklu dzen 62kW (84 Zs) elektromotors.

    Kā jau pierasts HD motocikliem, arī šim jaunajam LiveWire veikumam būs pieejams plašs aksesuāru un personalizācijas iespēju klāsts. Spēj tik maksāt. Eiropā šis jaunais motocikls būs pieejams tikai nākamgad, taču ASV un Kanādā to var nopirkt jau tagad pa aptuveni 16 tūkstošiem ASV dolāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    22.03.2024 10:40

    Vai papildiespēju klāstā būs arī skaņa? Nē, to skaļo perdelēšanu pa visu apkaimi nudien nevajag, tik tādu mazu purkšķīti. Kaut gan – nu nevajag tak. Kad no zirgiem pārsēdās uz auto, neviens tak netaisīja auto signālu kā zirga zviegšanu.

    Peldošā komata kļūda
    22.03.2024 11:01
    Reply to  Biteme

    Pasūti jaunu skaņas toni savam motociklam jau Tūlīt! Zvani 909**** …

    Reklāma