Web Analytics
More
    Reklāma

    Harley-Davidson LiveWire motocikli beidzot oficiāli pieejami Eiropā

    Jaunākie raksti

    Motociklu ražotāja Harley-Davidson elektriskais apakšzīmols LiveWire paziņojis, ka Eiropā tagad oficiāli nopērkams LiveWire One elektriskais motocikls. Šis ir Harley-Davidson elektriskā piedāvājuma flagmanis un tas atainojas arī cenā – lai to pasūtītu Vācijā, būs jāšķiras no 24 990 eiro ieskaitot PVN.

    LiveWire One ir kaut kas pa vidu – tas nav mocis lieliem attālumiem pa šoseju, taču arī pilsētai tas ir nedaudz par lielu un jaudīgu. Ražotājs sola, ka pilsētu ar vienu uzlādi tas spēs veikt 225 kilometrus, savukārt kombinētā režīmā varētu izdoties nobraukt 140 kilometrus. Motocikls attīsta 100 zirgspēku jaudu un to iespējams lādēt ātrās uzlādes punktos ar līdzstrāvu – ražotājs sola, ka no 10 līdz 80 procentiem vajadzētu tikt pusstundā.

    Reklāma

    LiveWire piedāvājumā ir vēlviens elektriskais motocikls, proti, S2 Del Mar. Tas ir mazāks, vieglāks motocikls, ražotājam to cenšoties padarīt pievilcīgāku un pieejamāku plašākām masām. Šī motocikla cena ASV būs ap 17 tūkstošiem dolāru, kas tik un tā nav maz. Pagaidām Del Mar nonākšana tirgū gan aizkavējusies un nezinām, kad tas būs pieejams Eiropā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ciba
    23.03.2023 11:38

    Bet ja brauc ar hārliki kas netaisa skaņu ka visam rajonam gribās redzēt tavu uzblīdišo beigto rumpi izzzzzsmērētu pa asfaltu, tad vai tu vispār brauc?

    Krotow
    23.03.2023 14:25

    “Hārlijs” publikai asociējas ar klasisko baikeri un pamatīgu iekšdedzes burkšķi. Šis jau iekāpj suzuki un yamaha strītbaiku kategorijā. Diez kā publika to pieņems.

    Skābene
    23.03.2023 14:49
    Reply to  Krotow

    Tāpēc jau to nesauc par Hārli, bet par LiveWire.

    Biteme
    23.03.2023 15:40
    Reply to  Krotow

    Puslīdz vienalga, ar ko tas asociējas, jo mocis ir aptuveni tikpat kruts braucamais kā treka ričuks vai rallija auto – neesi kā pārējie lohi, esi savā domubiedru pasaulītē, vari pat nokļūt līdz veikalam un justies laimīgs par to.
    Mocis nav vienīgais interneta upuris – esot izsecināts, ka mūsdienās inets aizstāj daudzas lietas, kas agrāk palīdzēja identificēties un apliecināties. Piemēram, vairs nav jādibina rokgrupa, nav ar stopiem jāapceļo pasaule un jākļūst par kunfu mācekli. Internetā atrodi savu nišu un jūties labi. Tikai reizēm kaut kas jāapēd un jāpasūta jauns kompis sabrukušā vietā)

    Jānis
    25.03.2023 11:17
    Reply to  Biteme

    “Sēdēt pie televizora” varēja arī agrāk! Tie kas brauc, meklē, skatās un mācās ir, bija un būs!!!

    Reklāma