Web Analytics
More
    Reklāma

    LiveWire prezentē savu otro elektrisko motociklu “Del Mar”

    Jaunākie raksti

    Motociklu ražotāja Harley-Davidson izveidoties elektrisko motociklu zīmols “LiveWire” prezentējis savu otro modeli ar nosaukumu “Del Mar”. Tas ir vidēja izmēra motocikls, kas veidots ar domu to padarīt pieejamāku un atraktīvāku gados jaunai auditorijai.

    Šis motocikls veidots uz “Arrow” platformas. Līdzīgi kā platformas auto pasaulē, arī “Arrow” ir modulāra platforma, kas paredzēta kā pamats dažādiem elektriskajiem motocikliem. “Del Mar” aprīkots ar strukturālo bateriju paku, kas daļēji aizstāj klasisko rāmi. Citas detaļas, piemēram, invertors, vadības sistēma un iebūvētais lādētājs apvienoti vienā vienībā un novietoti baterijas malā.

    Elektriskais motors spēj attīstīt 80Zs jaudu, kas ir par 20% mazāk nekā pirmajam “LiveWire” modelim. Arī svars ir samazināts par 25%, salīdzinot ar pirmo modeli – šis motocikls sver 190 kilogramus. Ražotājs sola, ka līdz 100km/h motocikls ieskriesies 3,5 sekundēs. “LiveWire” pagaidām nav izziņojis pilnīgi visas tehniskās nianses, tāpēc nav zināma precīza baterijas ietilpība, taču pilsētā ražotājs tēmē uz 160 kilometriem ar vienu uzlādi. Cik varēs nobraukt ārpus pilsētas, ir atklāts jautājums.

    Motocikls aprīkots ar GPS, kā arī mobilā tīkla savienojumu, tādējādi iespējams saņemt “over-the-air” programmatūras atjauninājumus. “LiveWire” arī atklāja, ka notiekot darbs pie nākamā modeļa izstrādes, kas būs vēl mazāks, vieglāks, arī mazjaudīgāks, bet arī lētāks.

    “Del Mar” pie klientiem sāks ierasties nākamā gada 2. ceturksnī, bet tā cena tiek plānota ap 15 tūkstošiem dolāru. Pats ražotājs norādījis, ka tā ir plānotā cena, liekot noprast, ka ir iespējamas izmaiņas. Droši vien ne uz lētāko pusi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma