Web Analytics
More
    Reklāma

    “Harley Davidson” vadītājs: Elektrifikācija ir nenovēršama

    Jaunākie raksti

    Pasaulslavenais motociklu ražotājs “Harley-Davidson” ir viens no uzņēmumiem, kurš tirgū jau nogādājis savu elektrisko motociklu ar nosaukumu “LiveWire”. Ja šis pirmais motocikls tika radīts un pēc tam arī pārdots ar “Harley-Davidson” zīmolu, tad jau pirms pāris mēnešiem tika paziņots, ka visi nākamie ražotāja motocikli tiks tirgoti, izmantojot “LiveWire” apakšzīmolu.

    “Harley-Davidson” vadītājs Johens Zeitzs uz elektrifikāciju raugās pozitīvi, kārtējoreiz apliecinot, ka viņa vadītais uzņēmums soļo pretī elektriskajai nākotnei. “Elektrifikācija ir nenovēršama, arī motocikli nākotnē brauks ar elektrību. Savukārt mēs vēlamies būt līderi arī elektriskajā lauciņā,” saka Zeitzs.

    Reklāma

    Jūlija sākumā tiks prezentēts jauns “Harley-Davidson” elektriskais motocikls, tomēr pagaidām nav daudz informācijas, kāda tipa mocis tas būs. Tas kļūs par pirmo motociklu ar jauno “LiveWire” zīmolu. Lai arī iepriekš tika baumots, ka ražotājs gatavojas prezentēt mazāku un vieglāku motociklu, kas vairāk piemērots pilsētai, pēdējā laikā parādījusies informācija, ka gaidāmā motocikla jauda ir ļoti līdzīga esošajam “LiveWire” mocim, tam liekot domāt, ka arī jaunais mocis būs līdzīga izmēra un komplektācijas. Zeitzs gan uzsver, ka arī elektriskajos motociklos tiks iemiesotas visas galvenās “Harley-Davidson” vērtības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    25.06.2021 10:12

    Izskatās, ka Hārļukam klājas diezgan bēdīgi. Uzbūra sev bārdaino onkuļu motociklu tēlu, bet bārdaino onkuļu paliek mazāk, savukārt jaunieši negrib asociēties ar bārdainajiem onkuļiem, kas brauc ar smagiem un neveikliem motocikliem, tāpēc tos Hārļukus nepērk. Tad nu zīmola maiņa ir pēdējais salmiņš aiz kā pieķerties, pirms noiešanas pa burbuli! :)

    Reklāma