Web Analytics
More
    Reklāma

    Bankrotējis stilīgo elektrisko motociklu zīmols Cake

    Jaunākie raksti

    Elektrisko motociklu jaunuzņēmums Cake ar šī gada 1. februāri ir pieteicis bankrota procedūru. Tiesa, pagaidām nav skaidrs, vai ir pieteikta bankrota aizsardzība vai maksātnespējas process.

    Balstoties uz uzņēmuma izpilddirektora pausto informāciju, viņš ir pilns apņēmības atrast ceļu, kā turpināt uzņēmuma darbību. Uzņēmumam Cake 2019. gadā savai darbībai izdevās piesaistīt 14 miljonus dolāru, bet divus gadus vēlāk vēl 60 miljonus, lai paplašinātu ražošanas iespējas dažādās pasaules malās.

    Reklāma

    Tomēr šobrīd situāciju smagu padarījis tas, ka iepriekšējie investori tomēr atteikušies no finansējuma piešķiršanas, kas kompāniju novedis līdz bankrota situācijai. Tāpat uzņēmumam ir bijis smags iepriekšējā gada noslēgums, jo divi elektriskie motociklu modeļi tikuši atsaukti no tirdzniecības tehnisko problēmu dēļ. Pēdējā laikā uzņēmumam vairs nav pietikušu līdzekļu, lai saviem darbiniekiem izmaksātu algas.

    Šī situācija gan nav nekāds jaunums elektriskās mobilitātes nozarē. Piemēram, līdzīgs liktenis piemeklēja zīmolu Vanmoof. Iespējams, ka Cake glābiņš varētu būt uzņēmuma pārdošana kādam lielākam tirgus spēlētājam, kurš var pārņemt uzsāktās idejas.

    Iepazīstamies ar CAKE kalk& elektrisko motociklu

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    05.02.2024 13:23

    Nebija gana daudz stilīgo motociklistu.

    Ciskudrillis
    05.02.2024 13:48
    Reply to  Biteme

    Gaidīja uz otru stilīgo, ka kāds tādu nopirks, lai varētu ievērtēt, bet nesagaidīja.

    Vietnieks
    05.02.2024 16:05

    Nebija pietiekoši stilīgi

    Apsys+
    05.02.2024 17:47

    Nesmuks gan, bet es sev gribetu Super73 (ar kkadu nakotnes bateriju)

    Reklāma