Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung uzsāk veidot Oreo atjauninājumu Galaxy S7, Galaxy A5 un Galaxy Tab S3

    Jaunākie raksti

    Gandrīz neticami, bet tehnoloģiju gigants Samsung nav spējis nevienam savam viedtālrunim piegādāt Android Oreo atjauninājumu! Jā, Galaxy S8 bija ļoti ierobežots Oreo beta tests, bet tas šajā gadījumā nebūtu uzskatāms par atjauninājumu.

    Darbs pie Android 8.0 Oreo beta izstrādes Galaxy S8 un S8+ modeļiem esot noslēdzies, atjauninājuma gala versija esot gaidāma tuvāko nedēļu laikā. Tā atnesīs Samsung Experience saskarnes uzlabojumus – tiks uzlabota meklēšana viedtālrunī, pievienoti emoji ķēmi, paplašinātas Bixby iespējas utt.

    Reklāma

    Nākamie rindā pēc Android Oreo atjauninājuma ar Galaxy S7 un S7 edge modeļi, kas pie Oreo tiks gandrīz vienlaicīgi ar Galaxy A3 (2017) un A5 (2017). Tāpat pie Oreo kaut kad tiks Galaxy Tab S3 planšetdators. Pagaidām nav zināms, vai pie Oreo atjauninājuma tiks vēl kāds Galaxy viedtālrunis (ja neskaita Note8).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš Vācietis
    07.02.2018 13:39

    Manuprāt Samsung speciāli šo procesu novelk līdz būs pieejams jaunais 9 vai X vai sazin vēl kā to nosauks! Acīmredzot Oreo ir tiešām ātrāk skrienošs par Nougat un lai esošie Samsung lietotāji vēlētos tikt pie jaunāka un ātrāka Samsung tālruņa vispirms ir tas jālaiž tirdzniecībā un tad jau pēc mēneša, diviem ar lielu žestu jāpiedāvā visiem nu jau upgrade uz Oreo! Protams vispirms jaunākais modelis tiek pie upgrade un tad jau secīgi arī pārējie piemēram ar mēneša nobīdi!

    Reklāma