Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā oficiāli sākta Samsung Galaxy S7 edge un Galaxy S7 tirdzniecība

    Jaunākie raksti

    No 11. marta Latvijā pieejami jaunākie Samsung Galaxy sērijas viedtālruņi – Samsung Galaxy S7 un Galaxy S7 edge ar izliektām ekrāna malām. Tie izceļas ar izsmalcinātu stikla un metāla dizainu un spēcīgu veiktspēju. Abās ierīcēs iebūvēta arī uzlabota kamera labākiem attēliem vāja apgaismojuma apstākļos, pagarināts baterijas darbības laiks, nodrošināta ūdens un putekļu aizsardzība, turklāt tās ir ērti savienojamas ar citiem Galaxy produktiem.

    “Jauno ierīču izstrādē mēs ņēmām vērā mūsu prasīgo klientu vēlmes – abus modeļus veidojot gan vizuāli pievilcīgus, gan ļoti jaudīgus. Tie radīti, lai papildinātu un padarītu vēl ērtāku ikviena tā īpašnieka ikdienu. Turklāt papildus nodrošinām īpašu bezmaksas apdrošināšanas risinājumu Galaxy Care, kas iekļauj gan ekrāna un ūdens bojājumu apdrošināšanu, gan Premium servisu,” stāsta Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs.

    Reklāma

    https://www.youtube.com/watch?v=z2q7y50zxNU

    Galaxy S7 ar 5,1 collu ekrānu un Galaxy S7 edge ar 5,5 collu ekrānu ir veidoti no stikla un metāla. Tiem ir jaudīgāks procesors, salīdzinot ar iepriekšējiem Galaxy S sērijas tālruņiem, turklāt tos var ātri uzlādēt gan klasiskajā, gan bezvadu veidā.

    Galaxy S7 edge un Galaxy S7 ir īpaši uzlabota kamera – tajā iebūvēta Dual Pixel tehnoloģija, kas ļauj uzņemt gaišus un asus attēlus pat vājā apgaismojumā. Pateicoties tai, gaišam objektīvam ar lielu diafragmas atvērumu, kā arī lielākam sensora pikseļa izmēram, kamera nodrošina daudz precīzāku autofokusu pat nepietiekamā apgaismojumā. Lai uzglabātu fotogrāfijas, video un citu informāciju, viedtālrunī var ievietot līdz pat 200 GB lielu microSD atmiņas karti.

    Abi flagmaņi var lepoties ar IP68 standartam atbilstošu ūdens un putekļu aizsardzību – telefoni ir pilnīgi putekļu-droši un aizsargāti, iekrītot maksimāli pusotra metra dziļā ūdenī līdz pusstundai. Tos var ērti savienot ar viedpulksteņiem, Gear VR ierīci, Gear 360 grādu kameru un citām Galaxy ekosistēmas ierīcēm.

    Galaxy S7 edge un S7 jau kopš 22. februāra bija pieejami iepriekšpasūtīšanai vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos un lielākajos elektropreču tirdzniecības centros, tā garantējot ierīces saņemšanu, tiklīdz tā nonāk Latvijā. Eiropā interese par jauno telefonu iepriekšpasūtīšanu bijusi vismaz 2,5 reizes lielāka, salīdzinot ar citām Galaxy sērijas ierīcēm šajā reģionā, kas saistāma arī ar iespēju ekskluzīvi saņemt Gear VR virtuālās realitātes ierīci. Līdzīga pozitīva tendence novērojama arī Latvijā.

    LMT Retail & Logistics valdes priekšsēdētājs Rinalds Kalniņš atklāj: “Lai gan jaunais Samsung Galaxy S7 viedtālrunis vēl nav veikalu plauktos Latvijā, novērojam lielu Latvijas Mobilā Telefona klientu interesi par to. Uz jauno Galaxy sērijas flagmani šobrīd iepriekšpārdošanā jau pieteikušies gandrīz piecreiz vairāk cilvēku nekā pērn šai pašā laikā uz Galaxy S6. Īpaši liela interese ir korporatīvajiem klientiem, kuri novērtē tālruņa jaunās iespējas, funkcionalitāti un dizainu.”

    Telefona priekšrocības izceļ arī Bite Latvija komercdirektore Kristīne Britāne: “Ir lieliski, ka ar jauno modeli Samsung seko līdzi tendencēm un piemēro to cilvēka vajadzībām. Tehniskie risinājumi, kas ļauj ar to ātri darboties, ātri uzlādēt, paplašināt atmiņu ar atmiņas karti, nebīties no mitruma un uzņemt lieliskus attēlus arī ne-lieliskos apstākļos – tās ir cilvēcīgas nepieciešamības, kas apvienotas tehniskā risinājumā. Nav pārsteigums, ka, salīdzinot ar citām iepriekšpieteikšanās kampaņām, šī bija ļoti aktīva – pieteikumu skaits pat dubultoja vidējos rādītājus.”

    Samsung Galaxy S7 sērijas telefonu aptuvenā mazumtirdzniecības cena ir no 719 eiro (Galaxy S7) līdz 819 eiro (Galaxy S7 edge) atkarībā no izvēlēta modeļa un atmiņas lieluma. Abi modeļi sākotnēji pieejami melnā un zelta krāsā, vēlāk arī sudraba tonī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gunārs
    12.03.2016 12:33

    Nu protams, ja citās valstīs šie telefoni maksā maksimums 699 un 799 eiras, tad mums jau noteikti vajag “noplēst” par 20 eirām vairāk!

    12.03.2016 12:38
    Reply to  Gunārs

    Nodokļu burvība.

    x
    12.03.2016 17:40

    worldwide cenai ir lielāka burvība.
    pircējs zin, ka nav jēgas gaidīt braucienu uz Štatiem vai Koreju, visviens cena būs tāda un tāda būs visur. Un nebūs kārdinājuma ietaupīt 20 eiras, pērkot verķi par 700.

    12.03.2016 18:04
    Reply to  x

    Nepazīstu nevienu, kas 20 eiro starpības dēļ dotos telefonu pirkt uz ASV :)

    x
    14.03.2016 09:59

    Nezinu, vai dodas pirkt citur, bet pieminēt šos 20eur tomēr uzskata par vajadzīgu.

    Briedis
    13.03.2016 07:57
    Reply to  x

    Sen, sen atapakaļ, kad ābolierīces štatos maksāja dolāros tik cik pie mums latos, tad bija vērts lauzīt galvu par iegādi tālajās zemēs. Bet kas ir 20€ starpība? Nekas!

    13.03.2016 08:30
    Reply to  Briedis

    Tieši tā! Savu pirmo iPhone es pasūtīju draugiem atvest no ASV tieši milzīgās cenas starpības dēļ. Toreiz tā bija kaut kādi gandrīz 200 lati un tā ir diezgan liela nauda. Tagad arī iPhone visur maksā vienādi.

    neJANIS
    13.03.2016 08:11

    Pie Tele 2 uz nomaksu pa 599 sanāk. :)

    Katya Rastopčina
    15.03.2016 11:09
    Reply to  neJANIS

    Aha, papildus obligāts tarifs, https://www.tele2.lv/telefoni/samsung-galaxy-s7/
    Pērkot uzreiz tieši tāpat kā citur.

    03.04.2016 08:07

    Atpakaļ no LMT pie Tele2? Nu, nē…

    reiny
    14.03.2016 08:58

    Vienmēr pirmais komentārs būs par to, ka Latvijā viss dārgāks nekā citās valstīts.
    Un kas ir “citas” valstis? Katrā taču citādi nodokļi.
    Nu neizskatās, ka LV ir daaaudz dārgāk nekā citur Eiropā:
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_and_s7_edge_euro_pricing_off_and_on_contract-news-16802.php

    03.04.2016 08:15

    Labs raksts. Vispār tagad esmu izvēles priekšā – salabot savu veco LG G2 (ekrāna nomaiņa vajadzīga) vai arī, izmaksājot vēl nelielo starpību, izpirkt līdz galam, paņemt S7 modeli… varbūt arī vēl dēļ cenas neskriet? Droši vien, ja LMT laidīs vēl apgrozībā mazlietotos S7 (pēc vēl kāda pusgada atvērtajiem līgumiem), kā tas bija ar LG G3… šāde, tā arī nepaņēmu, vai arī par laimi?

    Kaut kā ar katru reizi tiecos aizvien pēc augstākām prasībām viedtālrunī. 2012-ā lietoju HTC Sensation XE, 2014-ā paņēmu jau LG G2, taču jautājums, ko vēl atnesīs šis gads…

    Reklāma