Web Analytics
More
    Reklāma

    Android lietotāji var izmēģināt YouTube Gaming iespējas

    Jaunākie raksti

    Pirms mēneša Google oficiāli atklāja informāciju, ka grasās paplucināt spēļu straumēšanas vietnes Twitch tirgus daļu. Jau iepriekš tika baumots, ka Google veidojot līdzvērtīgu spēļu straumēšanas servisu, bet tagad YouTube Gaming ir oficiāla iespēja palūrēt kā citi šaudās vai braukāja ar virtuālu autiņu. YouTube Gaming serviss uzsāks savu darbību šajā vasarā, tas sākotnēji būs pieejams ASV un Lielbritānijā.

    Android lietotāji var jau izmēģināt YouTube Gaming iespējas, jo pieejama lietotnes APK datne. Pagaidām YouTube Gaming lietotne nav izvietota Google Play veikalā. Saiti uz lietotni meklē zemāk pie Avota.

    Reklāma

    Google apgalvo, ka YouTube Gaming būtiski atšķirsies no YouTube pamata pakalpojumiem, tajā nebūs pieejami citi, maldinoši video no YouTube pamatservisa. Aptuveni 25 000 spēles saņems specializētas mikrovietnes, lai vienuviet varētu redzēt visus vienas spēles video. YouTube Gaming palēnām tiks papildināts arī ar esošiem spēļu video, kas jau atrodas YouTube sarakstos.

    Twitch serviss katru mēnesi pievilina ap 100 miljoniem spēļu spēlēšanas glūņas un vērotājus. Tika baumots, ka Google neizdevās iegādāties Twitch, bet to paveica Amazon par 970 miljoniem ASV dolāru. Google YouTube Gaming video demonstrēšanu nodrošinās ar 60 kadriem sekundē, kas būs galvenais servisa stūrakmens. Protams, YouTube Gaming arī piedāvās ievietot reklāmas, lai spēlētāji varētu gūt kādu atlīdzību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma