Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony lietotne sadarbosies ar YouTube un Twitch spēļu straumēšanai

    Jaunākie raksti

    Pavisam nesen Samsung izlaida Game Recorder+ lietotni, kas grasās paplucināt spēļu straumēšanas vietnes Twitch tirgus daļu. Jau iepriekš tika baumots, ka Google veidojot līdzvērtīgu spēļu straumēšanas servisu, bet tagad YouTube Gaming ir oficiāla iespēja palūrēt kā citi šaudās vai braukāja ar virtuālu autiņu. Samsung Game Recorder+ lietotne veic spēles gaitas ierakstu 1080p izšķirtspējā un lietotne piedāvā spēli pārsedzošu saskarni ieraksta uzsākšanai un apstādināšanai. Interesanti, ka katrs var izmantot arī viedtālruņa priekšējo kameru, lai filmētu sejas izteiksmes spēlēšanas laikā. Skaņas ieraksts gan būs pieejams vien S6 un S6 edge lietotājiem. Pēcāk video ierakstu var nedaudz rediģēt un ielādēt YouTube.

    Sony arī pievienojas spēļu straumēšanas strkumam ar Live screen streaming, kas nekonkurēs ar YouTube un Twitch, bet gan ļaus papildināt esošo spēļu straumēšanas servisu saturu. Live screen streaming lietotne ir pieejama Xperia Z3+, Xperia Z4, Xperia Z4v (modelis vēl nav izlaists) un Xperia Z4 Tablet, kas pamatīgi ierobežo lietotāju skaitu.

    Reklāma

    Arī Samsung Game Recorder+ lietotne ir paredzēta tikai pašiem jaudīgākajiem viedtālruņiem, tāpēc var saprast Sony izvēli – vismaz šobrīd spēļu straumēšanas lietotni veidot jaunajiem flagmaņiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma