Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube Red – skaties video bez reklāmām par 9.99 dolāriem mēnesī

    Jaunākie raksti

    Iepriekš jau vēstījām par baumām, ka YouTube video par maksu būs iespējams skatīties bez reklāmām. Beidzot jaunums ir oficiāli izziņots un pievienojas tādiem YouTube vertikālajiem servisiem kā YouTube Gaming un YouTube Kids.

    Jau no 28. oktobra par 9.99 ASV dolāriem mēnesī būs pieejams jaunais YouTube Red serviss un tā lietotāji varēs skatīties video bez jelkādām reklāmām. Tāpat solīts, ka YouTube Red servisā tiks izvietots arī premium saturs. Iekasētā nauda tiks izmantota, lai radītu tikai šajā servisā pieejamu “YouTube Red Original Series” video saturu. Viena no šādu jauno šovu autoriem būs populārais YouTube autors PewDiePie, kas kopā ar The Walking Dead seriāla radītājiem veidos šovu “Scare PewDiePie”, kurā autors dažādās videospēlēs izspēlēs šermuļus uzdzenošas situācijas.

    Reklāma

    Maksājot 9.99 dolārus mēnesī, lietotāji piekļūs arī pārējiem vertikālajiem YouTube servisiem – YouTube Gaming un YouTube Kids, kā arī šodien prezentētajam YouTube Music servisam. Interesanti, ka iOS ierīču lietotājiem būs jāmaksā vairāk (12.99 eiro mēnesī), jo Apple no abonēšanas maksas iekasē 30% un Google negrasās tos segt no savas kabatas.

    Par YouTube Music servisu Google šodien īpaši daudz nerunāja, tomēr paredzams, ka tas būs faktiski citā vārdā nosaukts Google Play Music All Access serviss, kas piedāvās mūzikas atskaņošanu bez video pavadījuma, kā arī mūzikas ielādi vēlākai klausīšanai bezsaistes režīmā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    21.10.2015 23:36

    Hmmm, ar AdBlock jau tagad YouTube skatos bez reklāmām, kāds no šī visa labums?!

    Matiss
    22.10.2015 10:19
    Reply to  Kaspars

    Bet uz viedierīcēm kā ir ar adblock?
    Vispār nav slikti! Pirms gada kad Google Play Music ienāca Latvijā varēja pierakstīties par 4.99 € mēnesī, ko es arī izdarīju. Līdz ar to saka, ka šis viss man nāks klāt pie šīs cenas – youtube bez reklāmām, īpašais saturs, background playing kamēr sēdi citā aplikācijā, offline lejupielāde un tas youtube music. Ieguvēji lielākoties, manuprāt ir tie, kas skatās uz planšetēm un viedtālruņos. Uz datora, protams, ar adblocku bez šī visa var iztikt. Nu redzēs. Saka jau, ka arī Spotify gatavo mūzikas video opciju.

    Kaspars
    22.10.2015 11:10
    Reply to  Matiss

    uz iOS- https://itunes.apple.com/us/app/adblock-for-ios-must-have/id537774578?mt=8

    Pats šo tikko uzinstalēju un YouTube nekādu ads, pilnā versija maksā dažas kapeikas, stipri lētāk nekā 1x mēnešmaksa šim uber pakalpojumam, background laikam īsti neiet, vismaz uz parastā iPhone 6, es pat nez, varbūt uz tabletes multitaskinga iet, nekad neesmu licis YouTube background- mūziku klauos spotify, a ja ko skatos YouTube, tad kāds tur vēl background?!

    uz Android arī ir rīki, jāskatās kas konkrēti, uz ātro neko neatradu, kas tik vienkārši tiktu vaļā no reklāmām kā manis minētais uz iOS, bet manas iekārtas nav roototas, šķiet ka pilnīgai visa sū noņemšanai vajag norootot devaicu, citādi, tas pats adblockers ir arī uz Android.

    Matiss
    22.10.2015 11:28
    Reply to  Kaspars

    Nu tas ir ja caur pārlūku ejot, bet kā ir ja caur youtube appu arī bloķē?

    Nu tas youtube background tikai tagad būs pieejams, šobrīd vēl nestrādā uz ios un android. Youtube background ir noderīgs, ja tev atnāk, piemēram ziņa un tu uz to mierīgi vari atbildēt nepauzējot video vai paskatīties webā vai citās aplikācijās kamēr iet video. Yotube ir daudz raidījumu un podcastu, kur negribas vienmēr vislaik skatīties, bet gan paklausīties fonā kamēr dari citas lietas. Būs vairāk kā uz datora.

    Un ir arī uz android adblock browseri, kā piemēram šis https://play.google.com/store/apps/details?id=org.adblockplus.browser&hl=lv

    Kaspars
    22.10.2015 11:35
    Reply to  Matiss

    Tas bloks uz iOS strādā YouTube oficialaja app, apskatījos uz video kuriem toch zinu, ka ir virkne reklāmu, uz Androida rāda reklāmas, a uz iOS ar šo app nevienas.

    as
    22.10.2015 10:22

    10 un 13 € ir lēti, kāds ir uzskats?
    Man tā nešķiet!

    Matiss
    22.10.2015 11:06
    Reply to  as

    man šķiet tie ir dolāri nevis eiro. Visdrīzāk ir 6.99€ un uz apple 9.99€.

    Agris
    22.10.2015 13:12

    Youtube ar savām reklāmām sen jau kā miris priekš manis, labāk maksāju spotify

    Reklāma