Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube serviss Music Key dosies iekarot tiešsaistes melomānu maciņus

    Jaunākie raksti

    Google ir lieli plāni attiecībā uz YouTube un Google Play Music – jau iepriekš tika ziņots, ka YouTube, iespējams, saņems mūzikas straumēšanas servisu, kā arī varēs klausīties YouTube ar izslēgtu viedierīces ekrānu. Bija arī baumas par iespējamu bezsaistes mūzikas nodrošināšanu viedierīcēs. Jaunākā informācija liecina, ka viss būs nedaudz citādāk.

    YouTube gatavojas palaist tautās YouTube Music Key servisu, kas faktiski būs citā vārdā nosaukts Google Play Music All Access. YouTube piedāvās mūzikas atskaņošanu bez video pavadījuma, mūzikas ielādi vēlākai klausīšanai bezsaistē.

    Reklāma

    Music Key 004 Music Key 003 Music Key 001

    Music Key 005 Music Key 006 Music Key 007

    YouTube Music Key sākumā piedāvās 30 dienu izmēģinājumu bez maksas, pēcāk mūzikas klausīšanās maksās $9.99 mēnesī (eiro cena nav zināma). Tiek norādīts, ka All Access lietotāji varēs turpināt izmantot savas priekšrocības jaunajā Music Key.

    Ja var ticēt ekrānšāviņiem, Google iesākuma ir sagatavojusi 20 miljonus augstas kvalitātes skaņdarbus. Te gan jāatzīmē, ka potenciālie klienti jau ir izlaisti un pieprasa arī koncertus, mazāk zināmus mākslinieku skaņdarbus u.tml. Tāpat nav skaidrs, kā Google veicas ar mazajām ierakstu kompānijām, kas nevēlas ar gigantu slēgt nekādus līgumus un, iespējams, tiks izdzēsti no YouTube.

    Music Key 008 Music Key 009 Music Key 010

    Music Key 013 Music Key 012 Music Key 011

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    c
    13.11.2014 17:25

    Melomāni klausās flac, nevis mp3.

    Reklāma