Web Analytics
More
    Reklāma

    TikTok testē video straumēšanas programmu datorā – TikTok Live Studio

    Jaunākie raksti

    Domāju, ka ikviens jau būs dzirdējis par mobilo lietotni TikTok, un mēs zinām, ka tā ir populāra tieši mobilajās ierīcēs, tomēr tagad sociālais tīkls testē jaunu servisu, kas ļautu ērtāk pārraidīt video tieši no datora.

    Jaunais serviss TikTok Live Studio ir paredzēts video straumēšanai, īpaši, videospēļu spēlētājiem, kuri līdz šim ikdienā izmanto Twitch vai YouTube Gaming platformas. TikTok Live Studio ļautu uzreiz pārraidīt savu video no datora uz TikTok lietotni ar vienu un to pašu kontu, kas neliktu satura veidotājiem saviem skatītājiem lūgt pāriet uz citu servisu. Lielākoties TikTok koncentrējas tieši uz videospēļu satura veidotājiem, un TikTok Live Studio pagaidām testa režīmā ir pieejams vien dažiem tūkstošiem lietotāju.

    Reklāma

    Pirmā versija arī nav tik funkcionāla, salīdzinot ar konkurentiem, jo, piemēram, nav iespējams ieslēgt paziņojumus par jauniem sekotājiem un saņemto “dzeramnaudu” tiešraides laikā. TikTok mērķis testa režīmā ir saprast to, kas nepieciešams gan pašam video veidotājam, gan arī skatītājiem, lai sniegtu labāko lietošanas pieredzi. Taču jau tagad ir iespējams pelnīt ar savām pārraidēm, kas beigu beigās ir galvenais šo programmu mērķis.

    Tāpat nav izslēgts, ka TikTok Live Studio programma nemaz nenonāks ikdienas lietošanā, jo tā tas bijis arī iepriekš, tomēr tā būtu lieliska iespēja TikTok sasniegt vēl lielāku auditoriju tieši personālo datoru segmentā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    18.12.2021 16:48

    Vai tad tiem tiktokiešiem ir pacietība skatīties tiešraidi ilgāk par 3 vai cik tur tām minūtēm? 🤔

    Artūrs
    18.12.2021 20:40

    Nez vai kādam izdosies kaut ko iesākt ar šiem koda zagļiem?
    https://twitter.com/Naaackers/status/1471494415306788870

    20.12.2021 14:44
    Reply to  Artūrs

    čaina, ser.

    Reklāma