Web Analytics
More
    Reklāma

    TikTok lietotne būs pieejama LG Smart televizoros

    Jaunākie raksti

    Šobrīd viena no populārākajām sociālajām un izklaides lietotnēm TikTok ir paziņojusi par oficiālas sadarbības noslēgšanu ar LG, lai uzņēmuma Smart televizoros piedāvātu īpašu lietotni.

    Tā būs pieejama 2020. un 2021. gada TV modeļiem, kurus darbina webOS 5.0 un webOS 6.0 televizoru operētājsistēmas. Pie lietotājiem tā sāka nonākt jau pagājušajā nedēļā no 7. oktobra. Tiesa, lietotne ir pieejama nosacīti šauram lietotāju lokam Apvienotajā Karalistē, Vācijā un Francijā, bet tie ir vieni no lielākajiem Eiropas tirgiem. Tāds ir arī šīs sadarbības mērķis, jo TikTok vēlas rast jaunus veidus, kā sasniegt plašāku auditoriju. Šāda lietotne jau iepriekš bija pieejama Samsung televizoros, Android TV un Fire TV platformās tajos pašos Eiropas tirgos. Interesanti, ka ASV tirgū ir pieejama pat ierobežotāka TikTok versija, bet laikam ar Amerikas tirgus apgūšana sociālajam tīklam nav problēmu.

    Reklāma

    Vienīgais izaicinājums varētu būt satura vērošana, jo lielākoties tas ir radīts portreta formā un paredzēts vertikālajiem viedtālruņu ekrāniem, bet televizors, visticamāk, ir novietots horizontāli. Tas gan neuztrauc TikTok, jo katrs veids kā sasniegt auditoriju tiek uzskatīts par labu, tomēr pagaidām ar to nav nekādu problēmu, jo septembra beigās aktīvo lietotāju skaits sasniedza 1 miljardu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma