Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā LG webOS 6.0 Smart TV platforma paredzēta skatītāju satura patērēšanas paradumiem

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) paziņo par webOS 6.0 ieviešanu 2021. gada OLED, QNED Mini LED, NanoCell un UHD Smart televizoros. Apvienojumā ar jauno tālvadības pulti Magic Remote uzņēmuma jaunākā Smart TV platforma webOS 6.0 piedāvā skatītājiem baudāmu un intuitīvu satura atklāšanas pieredzi.

    Lietotāji, kas jau pazīstami ar webOS, uzreiz pamanīs pievilcīgi atjaunināto galveno izvēlni, kas pārveidota, lai uzlabotu lietošanu un apmierinātu skatītāju mainīgās satura patērēšanas ieradumu vēlmes. Jaunais galvenās izvēlnes New Home ekrāns nodrošina ātrāku piekļuvi visbiežāk izmantotajām aplikācijām un vienkāršo satura atklāšanu ar rekomendācijām, balstoties uz lietotāja iestatījumiem un skatīšanās vēsturi. New Home, kas attēlots pa visu ekrānu, lai skatītājiem būtu vieglāk aplūkot vēlamo saturu un ar to saistīto informāciju, ir kā galvenais uzstādījumu un webOS ekosistēmas centrs.

    Reklāma

    Papildus jaunam premium dizainam Magic Remote nodrošina vieglāku vadību, to ir viegli turēt rokās un izmantot, turklāt jaunā Magic Remote tālvadības pults piedāvā vairāk lietotājiem draudzīgu funkciju, tostarp ātrāku savienošanos starp televizoru un citām ierīcēm. Magic Tap, kas ir viena pieskāriena NFC funkcija Magic Remote tālvadības pultī, sniedz tūlītēju piekļuvi plašām skatīšanās iespējām. Vienkārši pieskaroties ar viedtelefonu, kam iespējota NFC funkcija, tālvadības pultij, skatītāji var koplietot saturu no saviem telefoniem televizorā vai otrādāk. Lietotāji var aplūkot savos mobilajos telefonos saglabātu saturu LG televizoros, vienlaikus turpinot lietot savas iecienītās viedtelefona aplikācijas un funkcijas.

    Magic Explorer, kas ir LG Magic Link uzlabota versija, sniedz informatīvu saturu saistībā ar to, kas tiek demonstrēts uz ekrāna, lai skatītāji spētu vairāk uzzināt par aktieriem, atrašanās vietām vai citu interesantu informāciju par filmām un šoviem, ko tie skatās. No satura atkarīgā funkcija arī sniedz vienkāršāko un draudzīgāko iepirkšanās pieredzi produktiem, kas redzami dažādos izraudzītos kanālos un LG TV pakalpojumos, tostarp Live TV, Gallery, Settings un TV Guide, kursoram mainot krāsu brīžos, kad Magic Explorer ir kāda lietderīga informācija.

    „Jaunākā mūsu lietotājiem draudzīgās atvērtās televizoru platformas versija webOS 6.0 ir ievērojamākais atjauninājums kopš webOS ieviešanas 2014. gadā,” norāda LG Home Entertainment Company prezidents Paks Hjoinsei (Park Hyoung–sei). „Ar jauno webOS versiju LG demonstrē savu apņemšanos piedāvāt pakalpojumus, produktus un tehnoloģijas, kas reaģē uz mūsu klientu vēlmēm un vajadzībām.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rolands
    19.03.2021 13:01

    Tika aizmirsa pieminēt ka tam visam līdzi reklāmas. 🤦‍♂️

    https://kursors.lv/2021/03/17/lg-viedajos-televizoros-jau-drizuma-varetu-paradities-reklamas/

    Juris
    19.03.2021 14:01
    Reply to  Rolands

    Jā tas manu izvēli stipri sašķobija par labu LG 🤔

    trel
    19.03.2021 13:49

    Jau pirmajā bildē ieraugu SPONSORED un saprotu – paldies nē :D
    Lai cik nepatīkami tas nebūtu, bet tad jau labāk piepērk klāt Android TV vai Apple TV.

    Arturs
    19.03.2021 13:52
    Reply to  trel

    Nopirku jauno google tv, super manta

    Car
    19.03.2021 14:21

    Varēja 2014.gada LG smart TV atjaunot web os vismaz uz 4.0 versiju

    LAN
    19.03.2021 16:35
    Reply to  Car

    Nāksies vien pirkt jaunu TV vai TV box. 😉👍

    Reklāma