Web Analytics
More
    Reklāma

    Kursors.lv viens gadiņš!

    Jaunākie raksti

    Paldies, draugs!

    Pavisam nemanot ir paskrējis gads, kopš oficiāli pirmā ieraksta šajā tehnoloģiju blogā un ir īstais laiks pateikt paldies. Es vēlos pateikt lielu paldies Artim Ābolam, Mikum Karlsonam, Mikum Porietim, Elvim Meisteram, Sintijai Buhanovskai, Andim Jurjānam, Gatim Kalniņam, Marekam Matisonam un Edgaram Kurpniekam par ieguldīto darbu interesanta un noderīga satura radīšanā.

    Reklāma

    Tāpat milzu paldies saku visiem Kursors.lv lasītājiem. Patiess prieks, ka Kursors.lv lasītāju skaits ar katru mēnesi turpina pieaugt – kopā mēs varēsim paveikt daudz! Paldies par saturīgajām diskusijām pie rakstiem un foruma sadaļā!

    Paldies pienākas arī manai ģimenei no kuras šajā gadā tik daudz laika nācies nozagt, lai Kursors sprigani kustētos uz priekšu. Paldies!

    Ko esam paveikuši un kas vēl jāpaveic?

    Pirmo bloga darbības gadu es vēlējos aizvadīt maksimāli daudz enerģijas veltot satura sagatavošanai un īpaši apkārt par paveikto nebazūnēt. Proti, vēlos, lai par Kursoru stāsta darbi nevis tukšas runas par to kādi mēs jauki un pūkaini. Tas arī bija viens no iemesliem kāpēc šoreiz vēl neņēmām dalību Gemius blogu topā.

    Paveikts ir patiešām daudz, jo kopumā publicēti aptuveni 2500 raksti no kuriem ap 100 ir objektīvi un kvalitatīvi nostrādāti ierīču apskati. Šajā ziņā Latvijā mums nav neviena paša konkurenta un esam vienīgais medijs, kas sniedz šādu objektīvu informāciju, kam uzticas tūkstošiem pircēju un arī uzņēmumi. Saprotam, ka pret šo darbu jāizturas ar lielu atbildību un turpināsim to veikt godprātīgi. Arī šogad veidosim apskatus jaunām un interesantām ierīcēm, taču turpināsim koncentrēties uz tiem produktiem, kas ir oficiāli nopērkami Latvijā. Tāpat attīstīsim arī  satura veidošanu par robotu, elektro un cita veida tehnoloģijām arvien bagātākajiem auto. Daļai no tiem ķersimies pie ragiem stūres. Šogad vairāk tiks attīstīta arī garākas lasāmvielas raksti, tostarp, intervijas ar tehnoloģiju uzņēmumiem un jomas profesionāļiem.

    2015-02-05_1100
    Kursors.lv draugu kļūst arvien vairāk

     

    Pagājušā gada nogalē Kursorā izveidojām IT darba sludinājumu sadaļu, kurā talantus bez maksas var meklēt ikviens uzņēmums. Sludinājumi tiek pievienoti arvien vairāk un Kursora apmeklētājiem ir iespēja izvēlēties tieši viņiem aktuālākās vakances.

    Esam diezgan aktīvi rakstījuši par Latvijas tehnoloģiju startup uzņēmumu aktualitātēm un relevantajiem tehnoloģiju pasākumiem un šīs tēmas tiks attīstītas arī turpmāk. Esmu iesaistījies Labs of Latvia platformas izstrādē, tāpēc daudz un dikti interesēšos par Latvijā notiekošo, lai par uzzināto vēstītu arī Kursorā.

    Ja ir kāds jautājums, neskaidrība, problēmas novērojums, ieteikums vai gluži vienkārši laba vēlējums, sazinies ar Kursors.lv redakciju. Pa labi apakšpusē ir iespēja parakstīties Kursors.lv jaunumu saņemšanai uz e-pastu un darbojamies arī sociālajos tīklos: Twitter, Facebook un draugiem.lv. Nāc draudzēties, jo viss šis ir mūsu kopdarbs nevis dažu traku gīku pasākums.

    Vēlies balvu par labi padarītu darbu?

    Pagājušajā gadā esam iespējuši uzrīkot vairākus Kursors.lv konkursus un ar feinām balvām apbalvojuši mūsu lasītājus. Arī turpmāk turpināsim medīt rokā feinas balvas un dāvināt tās jums. Jo esat pelnījuši! :) Un mums ir padomā nākamā lieliskā balva – TomTom Multi-Sport Cardio sporta pulkstenis. Kas jādara, lai pie tā tiktu?

    TomTom Multi-Sport Cardio
    Tuvojas pavasaris un varēs atsākt skriet. Šis var rotāt tavu roku.

     

    Būs jāpastāsta par savu pieredzi lietojot tehnoloģiju ierīces. Kursors.lv forumā ir speciāla sadaļa “Mana pieredze ar…“, kurā ikviens var pastāstīt par savu pieredzi ar viedtālruņiem, planšetdatoriem, datoriem, televizoriem u.c. veida tehnoloģijām. Šīs sadaļas galvenais mērķis ir apkopot stāstus par reālu ierīču lietošanas pieredzi. Ne viss kas rakstīts produkta reklāmas materiālos ir patiesība un ne visas problēmas mēs varam konstatēt savos testos, kas ilgst vidēji pāris nedēļas. Ir kaudzēm problēmu, kas “nāk laukā”, ja ierīci padarbina vairākus vai gadus ilgi un tieši šādiem stāstiem ir jēga. Forumā joprojām ir iespēja pievienot ziņu arī bez reģistrēšanās Kursorā, taču labāk piereģistrēties un norādīt savu īsto e-pasta adresi, lai varam nosūtīt priecīgo ziņu.

    • Kur rakstīt? Dodies uz forumu un pameklē vai kāds jau nav aprakstījis tavu ierīci. Ja diskusija jau eksistē, tad droši papildini to ar saviem reālās lietošanas novērojumiem.
    • Ko rakstīt? Uzraksti par plusiem un mīnusiem, ko saskati ilgstošāk lietojot savu izvēlēto ierīci. Var pievienot vizuālus materiālus un citus pierādījumus teiktajam. Veidojot savu komentāru domā par to kā tas var noderēt citiem cilvēkiem. Bez rupjībām.
    • Cik daudz rakstīt? Ar “Vai, tas tak ir s*ds!” vai “Super fantastiš apparātung!” būs par īsu, tāpēc par saviem novērojumiem vari droši izpausties dažu rindkopu apmērā.
    • Kas un kad tiks pie balvas? Kursors.lv redakcija izskatīs visus kopš šodienas (05.02.2015) attiecīgajā foruma sadaļā publicētos ierakstus un 20. februārī izvēlēsies vienu, kas saņems balvu. Ja komentāru būs dulli daudz (tā būtu jābūt, jo šāds saturs ir lasītājiem noderīgs), tad paturam iespēju izskatīt tos pa brīvdienām un uzvarētāju paziņot nākamajā pirmdienā (23. februārī). Izskatot foruma ierakstus, mēs vērsīsim uzmanību uz tā saturisko vērtību, kvalitāti un precizitāti (šis ir labs piemērs).

    Padarīsim kopā labu darbu un informēsim sabiedrību ar noderīgu informāciju! Paldies! Labs ir, visi svarīgākie “Paldies” ir pateikti un varam ķerties atpakaļ pie tā, kas mums patīk visvairāk – pētīt, testēt un aprakstīt tehnoloģijas! :)

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    18 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris
    05.02.2015 12:48

    Daudz laimes visai Kursors.lv komandai. Novēlu vairāk labu apskatu, plašāku lasītāju pulku un tikpat aktīvu blogošanu kā līdz šim.

    Ksspars Lccis
    05.02.2015 13:03

    Apsveicu, apsveicu! Un jums vismaz izdevās nokilot kakao :D

    05.02.2015 13:15
    Reply to  Ksspars Lccis

    Aha, aizmidzināt Boot un atdzīvināt Datuvi un Zparku :)

    Raivis Rasnačs
    05.02.2015 18:30

    BOOT tiešām guļ ziemas miegu. Neiedomājos, ka vaininieki ir Kursors.lv komanda. :)

    Renegāts
    05.02.2015 22:05

    kursors ir viena liela daunuve.

    Kaspars
    05.02.2015 13:16

    Sveiciens ar gadiņu un paldies, ka esat
    Tik tiešām forši, ka tik plaša un dažāda informācija tiek sniegta vienuviet, prieks katru dienu pie rīta kafijas (un ne tikai) palasīt par jaunumiem :)

    Naurelijs
    05.02.2015 13:56

    Labs apmeklējums, apsveicami un sveidzieni . Esmu aktīvs šīs lapas apmeklētājs. Paldies par rakstiem, lai veicās :)

    Elva Vaivare
    05.02.2015 14:25

    Sirsnīgs sveiciens Kursors.lv un komandai!
    Lasu ar interesi jau kopš krizdabz.lv laikiem un man prieks, ka tehnoloģiju klāsts paplašinās!

    Gints
    05.02.2015 14:40

    Daudz laimes un torti ar vienu svecīti :) ! Arī man kursors.lv nu jau sen pēc noklusējuma veras vienā no Chrome tabiem, kurš (Chrome) startējas kopā ar Win, kā arī telefona Next brouzerī mīt vienā no tabiem :) !

    Skats
    05.02.2015 15:55

    Apsveicu Kursors.lv ar jau padarīto!
    Manu apmeklētāko mājas lapu Top 5-ciniekā un parasti kursorā ieskatos pirmajā.
    Bet darāmajam nav ne gala ne malas, jo gadžeti nāk un nāk klāt kā sēnes pēc lietus:)

    05.02.2015 18:15

    Viena no apmeklētākajām lapām jau kopš parādījās. Apskati un raksti ir ļoti kvalitatīvi.

    P.S. Drīkst pievienot vairākus apskatus tajā forumā? Kā reiz ir vairākas ierīces, par kurām gribētos izteikties gan ar pozitīvo, gan ar negatīvo pieredzi.

    Raivis Rasnačs
    05.02.2015 18:34

    Ieraugot virsrakstu, mazliet nošokējos – “tiešām jau gads?”. Prieks, ka gada laikā tik vērienīga izaugsme. Lai entuziasms un prieks darboties nemazinās arī turpmāk!

    es
    05.02.2015 19:14

    Vēl tik jānovēl veiksmīgi monitizēt Kursoru, bet lai neciestu satura uzticamība.

    Kaspars
    05.02.2015 19:34

    Malači! Tā turpināt!:)

    Andris Buhanovskis
    05.02.2015 22:55

    Apsveicu!
    Lai izdodas realizēt visus nākamos lielos plānus!

    Tagore Rabindranats
    06.02.2015 15:44

    Kas pēc sarunas ar jums ir pilnībā apmierināts gan pats ar sevi, gan ar savu prātu, tas arī ar jums ir pilnībā apmierināts.

    23.02.2015 08:51

    Paldies visiem, kas ar saviem pieredzes stāstiem padalījās Kursora forumā! Šāds saturs ir nepieciešams kā ēst, jo tas dod labumu visiem Kursora apmeklētājiem un ļauj tiem labāk saprast uz kādām ierīcēm ir vērts tērēt savu naudu, vai tieši otrādi – no kurām būtu jāizvairās.

    Kursors.lv redakcijā izskatījām visus pieteikumus un patiesībā vienbalsīgi lēmām, ka šoreiz balva pienākas lietotājam eldberg, jo viņš ne tikai aprakstīja interesantu “ķīnieti”, bet nekautrējās reāli pārbaudīt ekrāna plēvītes izturību un to visu smuki dokumentēja. Paldies par darbu! Pārbaudi e-pastu, lai varam vienoties par balvas saņemšanu.

    Tagad atgriežamies darbos un zinu, ka jau pavisam drīz iepriecināsim ar jaunu konkursu ar lieliskām tehnoloģiju balvām. Veiksmīgi!

    eldberg
    23.02.2015 09:34

    Super.
    Pulkstenis tiks reāli izmantots!
    (kamanu suņu sports un suņu frisbijs)

    Reklāma