Web Analytics
More
    Reklāma

    Kursors.lv kopā ar Tele2 informēs par telekomunikāciju aktualitātēm

    Jaunākie raksti

    Man ir tas gods paziņot, kad Kursors.lv šogad uzsāk sadarbību ar mobilo sakaru operatoru Tele2. Visa šī gada garumā kopā informēsim par telekomunikāciju jomas aktualitātēm Latvijā un pasaulē. Galu galā mobilie sakari teju mums visiem ir absolūta ikdienas nepieciešamība un nevaram savu dzīvi iedomāties bez tiem. Plus, mobilo sakaru operatori arvien paplašina savu pakalpojumu klāstu un jau sen vairs nav tikai sakaru un interneta pakalpojumu sniedzēji.

    Kopā ar Tele2 ekspertiem padziļinātāk pētīsim šīs nozares nianses un skaidrosim dažādu sakaru tehnoloģiju ietekmi uz mūsu biznesu un ikdienu. Man pašam ļoti patika saruna ar Tele2 Tehniskā departamenta direktori Līgu Krūmiņu un iesaku noklausīties šo mūsu podkāsta epizodi. Tāpat aicinu komentāros pie šiem telekomunikāciju jomas rakstiem iesaistīties kvalitatīvās diskusijās – uzdot jautājumus un palīdzēt atbildēt uz citu lasītāju neskaidrībām. Tāpat droši iesaki mums tēmas, ko pavisam noteikti derētu šajā kategorijā šogad apskatīt.

    “Mobilais internets un daudzas viedierīces, kas funkcionē, pateicoties internetam, ir kļuvušas faktiski par cilvēka pamatvajadzību. Neskatoties uz to, mūsuprāt, ir nepieciešams zināms kvalitātes filtrs, kas ļauj iepazīstināt cilvēkus ar tiešām būtiskākajiem un noderīgākajiem jaunumiem, jo mūsdienās ir ļoti viegli apmaldīties tehnoloģiju jaunumos. Turklāt mēs vēlamies, lai tehnoloģijas kalpo cilvēkam, nevis cilvēks tehnoloģijām, tādēļ ir svarīgi, lai cilvēki tiešām izvēlētos to, kas viņam nepieciešams,” šo sadarbību komentē “Tele2” komercdirektors Raivo Rosts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andris
    08.03.2023 15:20

    Tad jau draudzība ar Biti cauri…

    Kuri
    08.03.2023 22:27

    Gribētos dzirdēt telekomunikāciju un inovāciju līdera LMT, kā arī Tet tehnoloģiju jaunumus. Tas būtu iespējams?

    davix
    09.03.2023 11:12
    Reply to  Kuri

    Vai domā to tehnoloģiju “līderi” Tet, kas nevar izstrādāt pat normāli lietojamu video nomas izvēlni? Kur vienas un tās pašas filmas saliktas pa visām sadaļām, kur filma “Velna kalpi” arhīva sadaļā ir zem Ceļojumiem, kur nav izveidot ērti lietojams meklētājs, kur arhīvā rādot pieejamos raidījumus rāda arī visus dublikātus – ja dienas laikā ir 4 raidījumi, tad tos visus saliek arhīvā nevis vienu atlasot dublikātus. Njā Tet tiešām ir tehnoloģiju līderis :)

    Last edited 1 year ago by davix
    Krotow
    09.03.2023 13:05
    Reply to  davix

    Pirms žēloties te, aizraksti Tet un pasaki ka filma nav pareizā sadaļā.

    davix
    09.03.2023 14:34
    Reply to  Krotow

    Diemžēl tas nav atsevišķs izņēmums. Tur lielākā daļa satura tiek absurdi klasificēta. Ja atverot jauno arhīva sadaļu izvēloties piemēram Filmas un konkrētu žanru – viena un tā pati filma ir ielikta n-tās reizes, ko man tur rakstīt Tet? Lai viņi pirms palaiž jaunu produktu kaut uz sekundi iedomājas, kā tas izskatās no lietotāja puses? Lai rakstu, ka vairākiem kanāliem pilnībā nesakrīt programma ar rādīto saturu jau kuro gadu.

    dil
    09.03.2023 21:54
    Reply to  davix

    nav jega teret laiku uz tet labak ir dalities pieredze ar citiem lietotajiem lai vini netere savus resursus uz kartejo grabekli, tapat ka LMT elpo kuram gada laika ir izdevies sasniegt pirmo simtu lietotaju un glabsanas dienestu prieksnieks ieteica to franjensteina daiktu drosibas del nepirkt, jo cik var saprast neviens neatkarigs to nav sertificejis un oat CE neesot.

    otto
    09.03.2023 12:55
    Reply to  Kuri

    lattelecom/tet pedejais jaunums ir sakusies telokomentu kari- pec balticom oltikas klientu ar visu kabeli parnemsanas, tika pargriezti tet optiskie klienti un parnemti ar visu kabeli.
    vel soctikki varas par to ka telekomunikacijas vienu un to pasu pakalpojumu klientam menesi ir jamaksa gan 7€/men gan 22€/men.

    TwinTurba
    09.03.2023 09:22

    Pats galvenais ko pavaicājiet Tele2!
    Kur ir 5g? Kur ir 5G karte kā tas ir lmt?
    Jau cik “itkā” antenas saliktas un tāpat 99% Rīgas platībās nav tā 5G.

    Reklāma