Web Analytics
More
    Reklāma

    Kursors.lv uzsāk sadarbību ar LMT

    Jaunākie raksti

    Kopš Kursors.lv piedzimšanas brīža šī gada pašā sākumā, esam paspējuši izveidot aptuveni 60 dažādu ierīču apskatus. Kopā ar Arti esam rakstījuši par dažādu cenu kategoriju telefoniem un planšetdatoriem. Andis ir apskatījis fotokameras un ar šo jomu saistītās ierīces. Ar HP Pavilion 14 Chromebook īso apskatu esam aizsākuši arī datoru apskatu kategoriju un īpaši interesanta man šķiet pēdējā laikā aktuālo viedpulksteņu apskati, kas lasāmi aksesuāru sadaļā. Manuprāt, iesākums ir labs un atliek turpināt iesākto darbu, lai Kursors.lv kļūtu par visiem labi zināmu un uzticamu apskatu krātuvi. Atgādinu, ka Kursors.lv lasītāji paši forumā var pastāstīt par savu gadžetu pieredzi. Tagad piedalīšanās forumā ir kļuvusi vēl vienkāršāka.

    Kursors.lv ierīču apskati
    Kursors.lv ierīču apskati

    Mūsu misija ir informēt lasītājus par dažādu tehnoloģisku ierīču (gadžetu) patieso darbību, lai varētu veikt vislabākās pirkumu izvēles. Tas ir ļoti atbildīgs darbs un mēs to tieši tā arī uztveram. Turpmāk centīsimies lielāku vērību piegriezt dažādām cenas ziņā pieejamākām ierīcēm. Tehnoloģijām ir jābūt pieejamām!

    Reklāma

    Šodien vēlos paziņot par to, ka Kursors.lv uzsāk sadarbību ar Latvijas Mobilo Telefonu (LMT). Turpmāk Kursors.lv apskati tiks iestrādāti LMT interneta veikalā – tas ļaus pircējiem labāk iepazīt ierīces un pieņemt labāko pirkumu lēmumus. Paldies LMT par uzticēšanos mūsu rakstītajam un tagad apskatu kvalitātes latiņa būs jāceļ tikai uz augšu. Tuvākajā laikā LMT mūsu apskatus iestrādās savu aktuālāko produktu lapās.

    Paldies Kursors.lv komandai par entuziasmu un aizrautīgo darbu! Prieks, ka Kristapam ir izdevies saaicināt kopā veselu ziņu redaktoru komandu, kuri sniedz iespēju vienuviet sekot līdzi tehnoloģiju aktualitātēm latviešu valodā. Izskatās, ka nedaudz vairāk kā pusgada laikā Kursors.lv ir izdevies kļūt par plašāko vietējo tehnoloģiju aktualitāšu resursu Latvijā. Līdz ar to ir likumsakarīgi, ka, uzlabojot iepirkšanos LMT mājas lapā, esam izvēlējušies pie populārākajām viedierīcēm iekļaut arī portāla Kursors.lv apskatus. Tā klientiem būs iespēja iegūt papildu informāciju un izlasīt portāla ekspertu komentārus, lai labāk varētu izvēlēties sev piemērotāko ierīci.

    Latvijas Mobilais Telefons

    Piemēru var apskatīt Sony Xperia Z2 produkta lapā sadaļā “Eksperta viedoklis”.

    Kursors.lv veidotie ierīču apskati tagad arī LMT mājaslapā
    Kursors.lv veidotie ierīču apskati tagad arī LMT mājaslapā
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    22 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andrejs
    22.07.2014 10:22

    Uz redzēšanos objektivitāte.

    22.07.2014 10:28
    Reply to  Andrejs

    Tieši kāpēc tāds viedoklis? Šī sadarbība nav tiešā veidā saistīta ar finansiālu ieguvumu Kursoram, tā nav partnerprogramma, kur mēs saņemtu naudu par katru pārdoto ierīci. Tā ir iespēja ar mūsu darbu aptvert lielāku auditoriju un palīdzēt cilvēkiem labāk saprast kāda patiesībā ir konkrētā ierīce un vai to ir vērts iegādāties. Tāpēc objektivitātes ziņā nekas nemainīsies – ja ierīce būs draņķīga, tad tas tiks atspoguļots apskatā tāpat kā līdz šim. Tāpēc bažām nav pamata.

    Vērotājs
    22.07.2014 12:48

    Es gan neredzu problēmu, ja Kursors kaut ko nopelnītu. Darbs ieguldīts pamatīgs.

    22.07.2014 13:42

    Tikai raģi boga nedariet to, ko Tele2 dara Twitter: neiesakiet kā ideālu aparātu budžeta Samsūdu ar baismīgu displeju un 2010. gada dzelžiem.

    22.07.2014 14:23
    Reply to  mankulito

    Tā kā mēs paši nepārdodam ierīces, tad neredzu ieguvumu no muļķību sludināšanas :)

    22.07.2014 10:45
    Reply to  Andrejs

    Panikai nav pamata!

    22.07.2014 10:27

    Un kā būs, ja par kādu ierīci rakstīsim makten sūdīgi? Ko tad?

    22.07.2014 10:29
    Reply to  Elvis Meisters

    Mēs nemēdzam par ierīcēm rakstīt “makten sūdīgi”. Apskatos mēs atspoguļojam to kāda ir konkrētā ierīce darbībā. Ja tā nespēj turēt līdzi ražotāja teiktajam, tad mēs tur neko nevaram līdzēt. Objektivitāte visupirms!

    22.07.2014 10:34

    Nu piemēram notestējam telefonu,kas tiešām ir *ūds, un neko tur nevaram arī darīt, arī šādi apskati tiks iekļauti? Vai arī mēs nerakstīsim, ka telefons ir sūds?

    22.07.2014 10:36
    Reply to  Elvis Meisters

    Jā, Kursorā šādi apskati tiks publicēti. No Kursora viedokļa nav svarīgi kāda ir sanākusi ierīce, svarīgi, lai par to var izlasīt lasītājs. Tomēr es nevaru runāt par LMT rīcību un to kuri apskati nonāks viņu produktu lapās. Primāri apskati tiek gatavoti Kursoram un LMT (tāpat kā citi interesenti iepriekš vienojoties ar mums) tos var izmantot savos projektos. Esmu par to, lai šāds saturs ir plaši pieejams.

    Artūrs Krapāns
    22.07.2014 11:20

    Apsveicu :)

    LOOK
    22.07.2014 12:23

    Apskatos ļoti pietrūkst nopietnāka displeja analīze. Ekrāns ir viena no vissvarīgākajām viedtelefona sastāvdaļām. Ja izejot ārā saulē tas kļūs neredzams, tad visi pārējie parametri nav ne graša vērti. Un par to ir skaidri jābrīdina lasītājs. Arī parastam lietotājam gribētos zināt kāpēc vajadzētu pievērst uzmanību kādam no aparātiem (gan labā, gan sliktā nozīmē). Ļoti svarīgi ir apskata viedokli pamatot (nepilnīga tehnoloģija, nepamatoti augsta cena, programatūras kļūdas, tuvākais garantijas serviss (nereti tas atrodas aiz trejdeviņām valstīm)).
    Uz ko es locu…
    Apskatam tiešām nav jābūt garam, taču maksimāli objektīvam ar tehnisku pamatojumu (vismaz izmantotās tehnoloģijas saīsinājumu vajadzētu pieminēt (pēc kura lasītājs var pats tālāk no Googles izglītoties). Objektivitāti var panākt arī salīdzinot ar līdzīgiem (apskats to var darīt, ražotājs no tā izvairīsies).
    Veiksmi Kursora komandai, titāniskā apskatu veidošanā.

    22.07.2014 13:28
    Reply to  LOOK

    Ar šo visu palēnām cīnāmies, bet ir jāatzīst, ka pēc vienotas “čeklistes” nedarbojamies. Tam ir savi plusi, bet mīnusi ir tādi, ka šad tad kaut kas piemirstas. Ja ir kāda skaidrojama neprecizitāte vai nepilnība, lūdzam par to ziņot komentāros.

    LOOK
    22.07.2014 15:21
    Reply to  Artis Abols

    Vienota shēma visiem apskatiem nav objektivitātes rādītājs (tamdēļ nav vērts uz to tiekties), svarīgi ir sajust, ka apskata veidotājs ir iedziļinājies ierīcē un var pastāstīt nedaudz vairāk kā ierindas pārdevējs (bez salkaniem izskaistinājumiem), atklājot arī aparāta vājās puses. Jūsu trumpis ir būt neatkarīgiem, tas dos apskatam milzīgu pievienoto vērtību. Tirgotājs vienmēr noklusēs mīnusus…

    22.07.2014 15:26
    Reply to  LOOK

    Nevaru piekrist pārdevēju virzienā raidītajiem pārmetumiem. Tā kā man ir bijusi iespēja būt klāt pie (mobilo sakaru operatoru) klientu konsultantu apmācību procesa, tad ziņu, ka viņi par ierīcēm saņem pamatīgu un visnotaļ objektīvu informāciju un labs pārdevējs nevis centīsies noklusēt ierīces trūkumus, bet rūpēsies, lai klientam tiktu piedāvāta viņa vajadzības vislabāk apmierinoša ierīce.

    Kas attiecas uz mūsu apskatu pusi, tad cenšamies pēc iespējas vairāk iedziļināties konkrētajās testa ierīcēs. Tā kā to plūsma ir diezgan liela, tad nevaram katrai ierīcei veltīt nedēļām ilgus testus, tomēr rūpējamies, lai par tām paši esam labi informēti un pārbaudam visus svarīgākos to darbības aspektus.

    davfreim
    23.07.2014 16:12

    Nezinu gan par to pārdevēju izglītotību, kad LMT parādījās 4G tikko gad diezgan ilg bija ar vienu sievieti jārunājas, lai viņa saprastu, ka man uz iPad nebija viņu galā aktivizēts 4G nets un tad vēl vairāk nokaitināja, ka man paprasīja telefona nr., lietojot planšeti protams, ka es to nezināju un nekad nezināšu vēl nākošais kronis bija, ka pēc maniem personas datiem viņa mocījās noskaidrot manu nr…

    Kā arī LMT tās Samsung maiciņas, džemperīši un visur Samsung un vienīgi Samsung reklāma, man rodas liela neuzticība viņiem un viņu viedoklim, jo šaubos, ka kaut ko sliktu par Samsūdu viņi var pateikt.

    22.07.2014 14:22
    Reply to  LOOK

    Paldies par komentāru! Ņemsim vērā ieteikumus, lai apskati turpmāk kļūtu vēl noderīgāki.

    Žans
    22.07.2014 12:46

    Maz solis cilvēcei, milzīgs auditorijas pieplūdums Kursoram. Apsveicu. ;)

    KKTK
    22.07.2014 17:07

    Es biju iedomājie citāda veida sadarbību, ka LMT dod kādus satistiskus datus par to cik šādu vai tādu t. tiek lietots, vēl tiek lietots, vai jau tiek lietots. Varbūt korelācija ar datu apjomiem? Ideālākais jau būtu arī servisa statistika. Cik bieži ir garantijas gadījumi ar ražotāja vainu, cik paša vainas? Teiksim samsungiem daudz saplēstu stikliņu. Tātad cilvēki nevar noturēt, jo plastmasa slīd. Vai noslīcinātas xperias, lai arī ražotājs saka ka šļakstu drošs. Utt. Bet LMT no telefonu pārdošanas un kur nu vēl servisiem laikam turas pa gabalu…

    23.07.2014 00:40

    Par ko cepiens? Nepatīk kursors.lv, maini to pret Boot.lv vai pret Ctrl.lv … nav starpības, taču, ko īsti nozīmē “objektīvs tālruņa apskats”? Katra rokās tomēr jebkura ierīce būs individuāla – piemēram, kaut vai tālruņa akumulatoru ziņā – redz, lasīju šeit, ka LG G2 “jāizvelk” divas vai trīs dienas, taču reāli palietojot, secinu, ka tas ir krietni mazāk, taču ir it kā tuvu aprakstītajam. Nepaliksim tomēr tik dikti piekasīgi, ja kāds ir uzņēmies kaut ko tomēr tik feinu darīt – nav, patiesībā, viegli kaut ko izdomāt un uzrakstīt cilvēkiem saprotamā valodā kā to dara visa kursors.lv komanda. Paldies viņiem un apsveicu ar sadarbību ar LMT! Cepums!

    23.07.2014 10:17
    Reply to  Krist2ps

    Ctrl.lv jebšu Elvijs arī ir uzskatāms par Kursors.lv komandu ;)

    http://ctrl.lv/2014/04/pievienojos-kursors-lv-komandai/

    Boot.lv kaut kā pēdējo mēnešu laikā neredzu nevienu apskatu.

    Tā ka, draugi, jums esam palikuši tikai mēs – Kursora komanda!

    23.07.2014 14:19
    Reply to  Artis Abols

    Nu, redz. Vēl, jo labāk ;) Par to apvienošanos ar citiem autoriem – nu, dien apsveicami… lai gan, jā, par to Ctrl lasīju laikam – es tikai tā, vairāk tēmēju uz tiem, kas te nemitīgi čīkst, ka slikti, ka viss ir slikti. Nepatīk, lai iet uz citurieni, kur ir “objektīvāki” raksti :) Boot, jā – tas jau vairs par dzeltenu copy-paste presi palicis… tur jau var piekrist.

    Reklāma