Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” sācis izmantot MI ģenerētus avatarus, kas ir balstīti uz īstiem cilvēkiem

    Jaunākie raksti

    Aprīlī ziņots, ka video kopīgošanas platforma “TikTok” strādā pie mākslīgā intelekta (MI)  ģenerētiem digitālajiem avatariem, kurus reklāmdevēji varēs izmantot produktu pārdošanai platformā. Tagad uzņēmums ir publiski paziņojis par šiem plāniem, piedāvājot jaunus MI izveidotus avatarus, kurus varēs izmantot gan satura veidotāji, gan zīmoli.

    “TikTok” skaidro, ka MI ģenerētie avatari palīdzēs gan satura veidotājiem, gan uzņēmumiem radīt zīmolu saturu, kas joprojām izskatās “cilvēcīgs”, bet neprasa tik daudz laika un resursu kā parasti rūpīgi izstrādātas un rediģētas reklāmas.

    Reklāma

    Norādīts, ka “TikTok” piedāvā divu veidu MI ģenerētus avatarus. Pirmie ir standarta avatari, kas balstīti uz apmaksātiem aktieriem. Otri ir pielāgoti avatari, kuru izskats balstīts uz satura veidotājiem un zīmoliem. Šie avatari tiks izmantoti “TikTok” video, kuru mērķis ir reklamēt produktus. Būtiski, ka tos varēs pielāgot un likt tiem runāt dažādās valodās atkarībā no auditorijas.

    Uzņēmums apgalvo, ka šī jaunā funkcija parāda, kā ģeneratīvais MI var palīdzēt satura veidotājiem sasniegt vēl lielāku auditoriju “TikTok”. Vienlaikus tas atkal no jauna apliecina to, ka MI pārņem varu gan “TikTok”, gan citos sociālajos medijos un iegūst arvien lielāku nozīmi to pastāvēšanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Zemene
    18.06.2024 23:55

    Telemārketings nav viegls darbs, stulbi smaidot var seju izmežģīt :P
    Kaut ko līdzīgu dažus gadus atpakaļ redzēju AliExpress. “Izceptajai” modelei, mārketinga ļarvas bazūnētājai grimases un emocijas izskatījās pretdabiski sintētiskas.

    Felzenbahers
    20.06.2024 12:12

    Nākotnē MI ģenerēs saturu, kurš būs iegūts analizējot MI ģenerētu saturu, kurš būs ģenerēts iepriekš, izmantojot vēl agrāk ģenerētu MI saturu. Autentisks saturs būs retums.

    Reklāma