Web Analytics
More
    Reklāma

    “OpenAI” izmantos “Reddit” ierakstus sava mākslīgā intelekta modeļa trenēšanai

    Jaunākie raksti

    Par jaunu partnerību paziņojuši uzņēmumi “OpenAI” un “Reddit”. “OpenAI” parakstījis līgumu par piekļuvi reāllaika saturam no “Reddit” datu API, kas tiks izmantots uzņēmuma mākslīgā intelekta (MI) modeļu trenēšanai. Tas nozīmē, ka “Reddit” lietotāju diskusiju saturs var parādīties “ChatGPT” atbildēs un citos jaunos “OpenAI” produktos.

    Būtisku ieguvumu no jaunās sadarbības varētu izjust arī “Reddit”. Partnerības ietvaros sociālais tīkls varēs izmantot “OpenAI” rīkus, kas palīdzēs labāk izprast un parādīt “Reddit” saturu, jo īpaši par jaunākajām tēmām.

    ReklāmaAdvertisement

    Līguma ietvaros “OpenAI” kļūs arī par “Reddit” reklāmas partneri, kas nozīmē, ka platformā tiks rādītas reklāmas. Pagaidām nekādas citas detaļas par darījumu starp šiem abiem uzņēmumiem netiek sniegtas.

    Jāpiezīmē, ka šis “OpenAI” un “Reddit” darījums ir līdzīgs tam, ko “OpenAI” februārī noslēdza ar “Google”, tā vērtība tiek lēsta 60 miljonu dolāru apmērā. “OpenAI” arvien aktīvāk veido partnerattiecības ar izdevējiem, lai iegūtu datus un turpinātu savu MI modeļu apmācību. Pēdējo nedēļu laikā uzņēmums ir parakstījis darījumus ar tādiem grandiem kā, peimēram, “Financial Times“.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edmunds
    20.05.2024 16:11

    Nu ja tiks izmantots Reddit, tad jau tas drīzāk būs mākslīgais idiotisms.

    nedarata
    20.05.2024 16:27

    Kas jau beidzās mācīšanās dati?

    Karlis
    21.05.2024 10:35

    Tad jau sanāk, ka intelekts paliks tikai glupāks

    Raimis
    21.05.2024 21:43

    Visnotaļ interesanti. MI – lielākās vai mazākas sociālās grupas digitāla refleksija?!

    Reklāma