Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung izziņo Gear Fit2 un Gear Icon X austiņas

    Jaunākie raksti

    Vakar ziņojām, ka Samsung grasās izziņot Gear Fit2 fitnesa aproci, un tas tik tiešām ir noticis. Gear Fit2 fitnesa aproce tika prezentēta kopā ar Gear Icon X austiņām, kas arī paredzētas sportistiem.

    Gear Fit2 ir optiska sirds sitienu mērierīce, kā arī iebūvēts GPS, lai skrējienā nenāktos staipīt līdzi viedtālruni. Gear Fit2 darbojas kopā ar Gear Icon X austiņām, palīdzot uzlabot sportista sniegumu.

    Reklāma

    Gear Fit2 ir liekts Super AMOLED ekrāns, ar tā palīdzību varēsi ne tikai redzēt pulsu, bet pat atbildēt uz viedtālrunī saņemtajām ziņām. Gear Fit2 spēj automātiski noteikt skriešanas, iešanas un braukšanas ar velosipēdu uzsākšanu, lai lietotājs nekad nepiemirstu aktivizēt aproces darbību sportošanas laikā. Gear Fit2 aproce būs pilnībā saderīga ar  S Health lietotni.

    Gear Icon X austiņas pašas uzsāks atskaņot mūziku, kad tās tiks ievietotas ausīs. Gear Icon X arī nodrošina fitnesa datu vākšanu un sinhronizāciju ar S Health. Gear Icon X varēsi ievietot līdz pat 1000 dziesmām MP3 formātā. Sagaidāms, ka Eiropā Gear Fit2 un Gear Icon X austiņas nonāks rudenī.

    samsung-iconx-icon-x

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma