Web Analytics
More
    Reklāma

    “Bank of America” savā ikdienas darbā izmanto virtuālās realitātes brilles

    Jaunākie raksti

    Virtuālās realitātes brilles tirgū ir jau vairākus gadus, un savulaik tika uzskatīts un gaidīts, ka ar to ienākšanu mūsu ikdienas dzīve krasi mainīsies. Tomēr joprojām ikdienā šis ir pietiekami grezns un ne pārāk praktiski izmantojams gadžets. Tomēr Bank of America šīs brilles ir izvēlējusies izmantot savu darbinieku apmācībās.

    Viena no pasaules lielākajām bankām ir oficiāli paziņojusi par sadarbības noslēgšanu ar jaunuzņēmumu Strivr, ar kura palīdzību tajā tiks radīti dažādi mācību materiālu visiem 45 000 bankas darbiniekiem. Bank of America plāns ir izmantot papildinātās realitātes brilles savās filiālēs, lai kolēģus instruētu gan par dažādiem ikdienas darbiem, gan arī trenētu komunikāciju ar klientiem. To visu mēģinot ietver digitālā veidā, izmantojot papildinātās realitātes brilles, lai mēģinātu radīt patiesākus klātesamības efektus.

    Reklāma

    Kā norāda bankas vadītājs Džons Džordans, tad banka ir ļoti atvērta par materiāliem, kurus pārraidīt brillēs, jo jau šobrīd ir pieejams plašs tematu klāsts, kā piemēram, atpazīt dažādus viltojumus. Taču nākotnē ir paredzēts darbiniekus trenēt, lai ar klientu būtu iespējams runāt par tik sensitīviem tematiem kā tuvinieku nāve. Tāpat Džordans norāda, ka uzņēmums varētu būt viens no aktīvākajiem un lielākajiem ASV, kuram ir ļoti attīstīta iekšējā apmācību programma.

    Vēl papildus vadītājs norāda, ka virtuālā realitāte spēj sniegt uztveramākas mācības un šādas tehnoloģijas ir nākotne, tomēr ir skaidrs, ka tās uzreiz neatrisinās visas problēmas. Protams, šis ir ļoti liels un nozīmīgs darījums pašam Strivr, kas savas darbības laikā jau ir piesaistījis investīcijas 51 miljonu dolāru apmērā. Nav gan precīza informācija par to, kuras firmas brilles banka gatavojas izmantot, tomēr neapšaubāmi tas ir liels darījums arī pašiem ražotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    05.03.2021 10:44

    Welcome to the «Bank of America»

    pirms virtuālās realitātes vajadzētu apgūt realitātes brilles…

    Last edited 3 years ago by digitalk
    Reklāma