Web Analytics
More
    Reklāma

    Klientiem liela interese par gaidāmo elektrisko Range Rover

    Jaunākie raksti

    Jaguar Land Rover koncerns gada beigās gatavojas piedāvāt pirmo pilnībā elektrisko Range Rover un ražotāju noteikti priecē interese par topošo mašīnu – gaidīšanas sarakstā auto iegādei pieteikušies 38 tūkstoši klientu un viņu skaits četru mēnešu laikā dubultojies.

    Ražotājs jau šā gada februārī runāja par lielu interesi ap šo gaidāmo modeli, ziņojot, ka tobrīd rindā bija pieteikušies apmēram 16 tūkstoši cilvēku. Tagad viņu skaits ir krietni audzis, cilvēkiem interesējoties par “visklusāko un visnostrādātāko Range Rover vēsturē”. Tā vismaz sola ražotājs.

    Kompānija šī modeļa vajadzībām izstrādājusi speciālu elektriskās piedziņas sistēmu, solot, ka tā nodrošinās un pārspēs visu to, ko esam raduši sagaidīt no Range Rover tieši snieguma ziņā. Ražotājs sola tradicionāli augstu veiktspēju uz dažādiem segumiem, dažādos laikapstākļos, neupurējot pilnpiedziņas spējas. Reklāmas materiālos īpaši uzsvērts, ka netiek pieļauti kompromisi piedziņas sistēmas dēļ.

    Autoražotājs mašīnu testējis ekstremālos laikapstākļos – karstumā un aukstumā – lai pārliecinātos par tā spējām dažādos apstākļos, kā arī testējot dažādas sistēmas. Plānots, ka elektriskais Range Rover tiks prezentēts līdz gada beigām, bet līdz šim publicētie attēli liek domāt, ka auto izskatīsies ļoti līdzīgs šobrīd aktuālajam modelim ar iekšdedzes dzinēju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma