Web Analytics
More
    Reklāma

    Masks sola trīs jaunus Tesla elektroauto modeļus

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla gatavo trīs jaunus modeļus un kompānijas vadītājs Īlons Masks nelaida garām iespēju veicināt ažiotāžu ap tiem tikšanās laikā ar akcionāriem. Tesla demonstrēja attēlu, kurā redzami visi šobrīd aktuālie modeļi, tajā skaitā Cybertruck un Tesla Semi kravas auto, savukārt trīs automašīnas vizuāli ir pārsegtas, proti, tie ir topošie auto, kas vēl nav publiski izrādīti, bet tiek gatavoti.

    Pagaidām gan Masks neatklāja pilnīgi nekādu informāciju par šiem topošajiem auto, vien to, ka tie tiek izstrādāti. Viens no apslēptajiem auto varētu būt Tesla ilgi solītais “Robo-taxi”, kura prezentēšana ir solīta 8. augustā. Abi pārējie potenciāli varētu būt lētāki budžeta klases modeļi. Arī šādu auto izstrāde nav noslēpums, bet tie varētu parādīties šā gada beigās vai nākamā gada sākumā.

    Šie jaunie modeļi ir svarīgi kompānijas turpmākajai attīstībai, jo aktuālā modeļu līnija pamazām noveco. Industrijas analītiķi jau iepriekš norādījuši, ka Model 3 un Model Y nespēs uzturēt izaugsmi mūžīgi un ir nepieciešami jauni auto.

    Šā gada pirmais ceturksnis Tesla pārdošanas rādītājos nebija pats veiksmīgākais, kompānijai pa ilgiem laikiem nesasniedzot prognozētos tirdzniecības apjomus. Tieši budžeta klases modelis ir kaut kas ļoti nepieciešams, lai veicinātu apjomus, taču atsvaidzinājumi prasās arī šobrīd aktuālajiem modeļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    AC/DC
    17.06.2024 13:20

    Vispār jau pagājušo gadu tika atsvaidzināti praktiski visi modeļi, izņemot Y.
    Tirdzniecības kritums lielākoties saistīts ar kredītu pieejamību un ekonomisko situāciju kopumā, ne tik daudz ar modeļu gammu.

    Uldis
    17.06.2024 14:43

    A kas notika ar Roadster 2. paaudzi? Tas jau itkā tika atrādīts sen… vai tas joprojām “stāv zem pārklāja” šajā bildē?

    Reklāma