Web Analytics
More
    Reklāma

    Zotac Zone portatīvā videospēļu konsole sevī iemieso labāko no Valve, Sony un Microsoft

    Jaunākie raksti

    Mobilās spēļu konsoles ir guvušas milzu popularitāti vismaz to ražotāju vidū. Jau iepriekšējās dienās tika izziņotas ASUS ROG Ally X un MSI Claw 8 AI Plus konsoles, nu tām Computex 2024 norises laikā pievienojusies arī Zotac Zone konsole.

    Zotac Zone konsole no konkurentiem paņēmusi to labāko – te ir 7 collu 120 Hz OLED ekrāns un pat pielāgojami spēļu taustiņi (triggers), gluži kā Xbox Elite kontrolierim. Tāpat Zotac Zone konsole saņēmusi uzlabotas priekasviras, kurām sola izturību pret tā dēvēto driftēšanu. Zotac Zone ir arī divi nelieli skārienpaliktņi, iebūvēta atbalsta kāja un pat Windows Hello kamera drošākai un ātrākai konsoles atslēgšanai.

    Reklāma

    Vēl no fiziskām iezīmēm Zotac Zone konsole saņēmusi USB4 pieslēgvietas gan konsoles augšdaļā, gan arī apakšā. Konsoli darbina AMD Ryzen 7 8840U procesors kopā ar Radeon 780M iGPU un pat 16 GB LPDDR5X-7500 operatīvā atmiņa. Arī atmiņu varēs papildināt, jo Zotac Zone konsolei ir pilna izmēra M.2 2280 SSD tipa atmiņas atbalsts

    No ne tik labajām niansēm ir jāmin visai mazas ietilpības 48.5 Wh akumulators, kamēr konkurenti izmanto kaut ko tuvāk 80 Wh. Zotac Zone konsole būs pieejama tikai septembrī, tās cena tiek lēsta ap 800  dolāriem, kas Eiropā būs droši vien tuvāk 1000 eiro. Oficiāli Zotac nav nospraudis Zone konsoles cenu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    07.06.2024 09:11

    Priekasviras?

    Reklāma