Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” proaktīvi iesūdz tiesā “Oura” viedā gredzena veidotāju

    Jaunākie raksti

    Samsung” ir iesniedzis tiesā prasību pret viedo gredzenu tirgus līderi “Oura“, lai mēģinātu novērst strīdu par intelektuālo īpašumu, tuvojoties “Galaxy Ring” izlaišanai. Prasībā norādīts, ka “Oura” ir izmantojusi savu piecu patentu portfeli, lai iesūdzētu tiesā mazākus konkurentus, un “Samsung” ir bažas, ka šāds liktenis varētu piemeklēt pašu, tāpēc vēlas novērst šādu risku.

    Tiesas prāvā “Samsung” norāda, ka “Oura” rīcība un publiskie paziņojumi liecina, ka uzņēmums varētu turpināt iesniegt apsūdzības saistībā ar patenta pārkāpumiem pret citiem ASV viedo gredzenu tirgus dalībniekiem, tostarp “Samsung”. Tāpat “Samsung” apgalvo, ka “Galaxy Ring” nepārkāpj “Oura” patentus. Taču pastāv risks, ka “Oura” agresīvi sāks aizsargāt savas īpašuma tiesības un varētu iesūdzēt tiesā “Samsung” līdzīgi kā mazākus konkurentus, piemēram, “Ultrahuman”, “Circular” un “RingConn”.

    Reklāma

    Dokumentā arī minēts, ka “Oura” tūlīt pēc “Galaxy Ring” izziņošanas esot sākusi “reklamēt savus vairāk nekā 150 patentus”. Tas arī liecina par uzņēmuma visai pārspīlēto sava intelektuālā īpašuma aizsardzību.

    Lai vai kā, šis tiesas process, ko “Samsung” uzsācis pret “Oura”, aizkavēs arī tā viedā gredzena “Galaxy Ring” izlaišanu, kas bija paredzēta “Samsung” vasaras produktu prezentācijas ietvaros 10. jūlijā. Tā vietā gredzens varētu tikt izlaists kaut kad augustā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma