Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” uzlabos drošību pusaudžiem

    Jaunākie raksti

    Instagram” nācis klajā ar jaunām drošības iespējām, kas primāri domātas pusaudžiem, bet tās droši var izmantot ikviens, kurš vēlas būt netraucēts un mierā skatīties lietotnē publicēto saturu. No 30. maija “Instagram” lietotāji var izmantot iespēju ierobežot mijiedarbību un paziņojumu saņemšanu par visiem tiem, kuri nav tuvu draugu sarakstā.

    Aktivizējot šo funkciju, lietotāji redzēs komentārus, privātas ziņas, pieminējumus komentāros u.c. paziņojumus tikai no tiem lietotājiem, kuri pievienoti tuvu draugu sarakstā. Citi sekotāji joprojām varēs mijiedarboties ar lietotāja ierakstiem, piemēram, ierakstīt komentāru vai nosūtīt privātu ziņu, taču tie nebūs redzami. Šī funkcija primāri domāta pusaudžiem, kuri saskaras ar iebiedēšanu, taču to var izmantot ikviens, kurš vēlas ierobežot mijiedarbību “Instagram” ar nevēlamiem cilvēkiem.

    Reklāma

    Tāpat “Instagram” dod iespēju ierobežot konkrētus kontus (tos nebloķējot), lai tie neredzētu, kad lietotājs bijis tiešsaistē vai izlasījis ziņojumu. Turklāt šo konkrēto kontu ziņojumi netiks ievietoti privāto ziņu kastītē, bet pārvietoti uz sadaļu “Message requests” jeb ziņu pieprasījumi. Tāpat gadījumos, kad šie ierobežotie konti mēģinās lietotāju pieminēt komentārā vai atzīmēt ierakstā, tas netiks atļauts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma