Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla atsakās no Steam atbalsta savās automašīnās

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla saviem klientiem, kas iegādājas jaunas Model S un Model X automašīnas, saka, ka turpmāk auto nebūs Steam atbalsta, kas mašīnas multimediju ekrānā ļauj spēlēt videospēles.

    Vēl 2022. gada laikā Tesla izziņoja, ka Model S un Model X multimediju sistēmās būs pieejama iebūvētā Steam beta lietotnē. Tesla pietiekami intensīvi strādāja tieši pie tā, lai to iekļautu sistēmā un tas strādātu, tomēr tā tik un tā ir un paliek mašīna, kas nāk ar saviem ierobežojumiem.

    Tagad ražotājs saviem klientiem izsūtījis ziņu, ka tiek atjaunota videospēļu sistēma, bet Steam atbalsts vairs nebūs pieejams. Noprotams, kas tas attiecas tikai uz tiem klientiem, kas iegādājas jaunas mašīnas. Tie, kas iegādājušies auto iepriekš un kuriem šī lietotne strādāja iepriekš, vismaz pagaidām nekas nemainīsies un varēs spēlēt spēles. Tesla arī norāda, ka citas izklaides iespējas mašīnā paliks nemainīgas. Visticamāk, Tesla gluži vienkārši redzēja, ka Steam lietotni mašīnās izmanto ļoti maz cilvēku, tāpēc arī pieņemts šāds lēmums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    20.05.2024 16:32

    Nez kuram vispār ienāca prātā ka auto panelī vajag Steam. Tā vietā būtu pielikuši fizisku kloķi logu tīrītājiem.

    Elektriķis
    20.05.2024 18:41
    Reply to  Krotow

    Logu tīrītājam IR fiziska podziņa kloķa galā :)

    Reklāma