Web Analytics
More
    Reklāma

    “Oura” viedais gredzens kļūst arvien noderīgāks sievietēm

    Jaunākie raksti

    Viedo gredzenu tirgus līderis “Oura” informējis par jaunām funkcijām, kas saistītas tieši ar sieviešu veselības uzraudzību. Tā ir daļa no uzņēmuma apņemšanās veicināt sieviešu ķermeņa pratību.

    Pirmkārt, “Oura” atjaunojusi savu “Cycle Insights” funkciju, ko uzņēmums sāka piedāvāt pērnā gada beigās. Turpmāk tā informēs lietotājas arī par menstruāciju cikla regularitāti, tipisko cikla ilgumu un tipisko perioda ilgumu. Šādā veidā lietotājas varēs vienkāršāk noteikt sava cikla modeļus un laicīgāk vērsties pie ginekologa, ja tas būs nepieciešams.

    Reklāma

    Tāpat “Oura” izdarījusi tā, lai biometriskās izmaiņas, kas notiek lietotājas menstruālā cikla laikā, neietekmētu viņu aktivitāšu gatavības rādītāju. Tajā tiek ņemti vērā tādi faktori kā iepriekšējās dienas aktivitātes, sirdsdarbība miera stāvoklī, atgūšanās pēc fiziskās slodzes u.c. Savukārt menstruālā cikla laikā biometriskās izmaiņas ietver sirdsdarbības ātruma palielināšanos, elpošanas ātrumu, temperatūru, sirdsdarbības ātruma mainīgumu. Iepriekš šīs izmaiņas būtu ietekmējušas aktivitāšu gatavības rādītāju, taču tagad vairs nē, nodrošinot vēl precīzākus mērījumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    19.05.2024 12:08

    Brinums ka vel nav viedais gredzens vagina liekamais? Nez priekskam bilde redzamajai vajag divus viedos gredzenus. Protams nezinam varbut uz otras rokas ari divi tadi un vel uz kaju pirkstiem. Doh, tupa bilde.

    Krotow
    19.05.2024 12:18
    Reply to  Oskars

    Aizmirsi vēl par uz krāna maucamo lai ir pilns komplekts. Tiem …… kuri identificējas par sievietēm.

    Biteme
    19.05.2024 14:01
    Reply to  Oskars

    Tak redzams, ka gredzens uz vidējā pirksta ir krietni par lielu. Varbūt pielaikoja draudzenes gredzenu. Kas tur liels….

    Biteme
    19.05.2024 14:40

    Nekāda vaina jau nav tiem asistentiem un palīgiem. Gādīgi atgādina – klau, šomēnes tev jau bija divi dažādi dzimumpartneri – piebremzē. Vai pabrīdina, ja ir radusies kāda problēma. Cilvēkiem jau nav laika sekot savam stāvoklim – jāmočī blodziņš, soctīklos jādalās ar savu satriecoši skaisto dzīvi.

    19.05.2024 17:07
    Reply to  Biteme

    2 dzimumpartneri šomēnes! neslinko :-)

    Last edited 1 month ago by fufcix
    nedarata
    20.05.2024 09:46

    Izcils kapitālisma produkts. 8 izmēri, veiksmi tādu pārdot kādam vai atdot radiniekam, visticamāk nederēs.

    Kursors.lv
    20.05.2024 09:53
    Reply to  nedarata

    Nu, gredzenu gadījumā īsti citādāk nevar. Kāds izmērs uz pirksta der, tāds der. Oura pat no sākuma sūta piemērīšanas komplektu un tikai tad, īsto gredzenu.

    Reklāma