Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” varētu piedāvāt trīs jaunus “Galaxy Watch” modeļus

    Jaunākie raksti

    Pēdējos gadus viens no produktiem, ko “Samsung” prezentē vasarā, ir “Galaxy Watch” sērijas viedpulksteņi. Ierasti tie ir divi modeļi, no kuriem viena ir parastā un otra – premium versija. Taču, iespējams, “Samsung” nākamajā viedpulksteņu sērijā “Galaxy Watch7” varētu parādīties vēl trešais modelis – “Pro” versija.

    Savā jaunākajā finanšu pārskatā par 2024. gada 1. ceturksni “Samsung” apstiprināja, ka “Galaxy Watch7” sērijai tiks pievienots “jauns premium” modelis. Lai gan ziņojumā nav sniegta konkrētāka informācija un detaļas par šīm izmaiņām, “Samsung” norāda, ka “vēlas apmierināt pieprasījumu pēc uzlabojumiem, ieviešot jaunus premium modeļus”.

    Reklāma

    Līdz ar to varētu sagaidīt, ka jau šīs vasaras produktu prezentācijā, kas norisināsies Parīzē 10. jūlijā, “Samsung” varētu iepazīstināt ar veseliem trim viedpulksteņu modeļiem. Tas ir tikai viens no tādiem gaidītiem jaunumiem, ar ko uzņēmums šajā pasākumā varētu nākt klajā. Visticamāk, pasaulei beidzot tiks atrādīts arī “Samsung” viedais gredzens “Galaxy Ring“, kas varētu sastādīt nopietnu konkurenci “Oura”. 

    Jāatzīmē, ka gada pirmais ceturksnis “Samsung” bijis diezgan veiksmīgs un ražīgs. Uzņēmums šajā periodā guva konsolidētos ieņēmumus 51 miljarda ASV dolāru apmērā. “Samsung” norāda, ka liela daļa ieņēmumu nākusi tieši no jaunās “Galaxy S24” sērijas viedtālruņu pārdošanas. Kopumā uzņēmuma darbības peļņa pieaugusi par četriem miljardiem dolāru, salīdzinot ar 2023. gada 4. ceturksni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Profs
    03.05.2024 19:21

    kamēr tiem watch nebūs baterija vismaz 3-5 dienām, tikmēr tas ir diezgan bezjēdzīgs produkts

    Reklāma