Web Analytics
More
    Reklāma

    “OpenAI” atliek “GPT” veikala izlaišanu uz nākamā gada sākumu

    Jaunākie raksti

    Jau rakstījām, ka 6. novembrī “OpenAI” rīkoja savu pirmo izstrādātāju konferenci “OpenAI Dev Day“. Tās laikā uzņēmums iepazīstināja ar vairākiem mākslīgā intelekta (MI) čatbota un citu rīku jaunumiem, kā arī paziņoja, ka vēlāk novembrī palaidīs savu interneta veikalu “GPT Store”. Taču, ņemot vērā iepriekšējo nedēļu notikumus, “OpenAI” paziņojis, ka atliks veikala atvēršanu uz nākamā gada sākumu.

    Savā e-pastā “OpenAI” atzinis, ka “negaidītu notikumu dēļ uzņēmumam nebija laika atklāt “GPT” veikalu, tāpēc plānots to izdarīt nākamā gada sākumā”. Jāatgādina, ka vēl pirms dažām nedēļām “OpenAI” vadības gaiteņos tika sacelts liels haoss, kad uzņēmuma padome no amata atstādināja tā izpilddirektoru Semu Altmenu un simtiem darbinieku draudēja aiziet no darba. Pēc tam gan Altmens tika pieņemts atpakaļ un paralēli tam ieviestas korekcijas “OpenAI” padomē.

    Reklāma

    Uzņēmums savā e-pastā arī informējis, ka šobrīd joprojām darbojas pie e-veikala izstrādes. Šeit jānorāda, ka tā būs vieta, kur “GPT Builder” izstrādātājiem koplietot un pārdot savus izveidotos “GPT” modeļus. Uzņēmums jau iepriekš paziņoja par pielāgotiem “GPT” modeļiem un atklāja, ka maksās cilvēkiem, kuri paši tos izveidojuši.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma