Web Analytics
More
    Reklāma

    “OpenAI” novembrī rīkos savu pirmo izstrādātāju konferenci

    Jaunākie raksti

    Mākslīgā intelekta (MI) čatbota “ChatGPT” izstrādātājs “OpenAI” paziņojis, ka 6. novembrī rīkos savu pirmo izstrādātāju konferenci “OpenAI DevDay”. Kompānija informē, ka šajā pasākumā demonstrēs jaunākos rīkus un inovācijas, kā arī piedāvās platformu izstrādātājiem, kas ļaus sadarboties ar “OpenAI” speciālistiem.

    Konferencē norisināsies gan lekcijas, gan demonstrācijas, aptverot tādas tēmas kā dabiskās valodas apstrāde, datorredze, kodu ģenerēšana u.c. Tāpat dalībniekiem būs iespēja priekšskatīt “OpenAI” API jaunākās funkcijas un iespējas, kas nodrošina piekļuvi uzņēmuma vismodernākajiem MI modeļiem. Pagaidām gan maz ticams, ka “OpenAI” šī pasākuma laikā varētu prezentēt savu jaunāko MI modeli “GPT-5”. Aprīli uzņēmuma vadītājs Sems Altmens atklāja, ka “OpenAI” vēl neapmāca “GPT-5” un kādu laiku to vēl nedarīs.

    Reklāma

    Lai gan “OpenAI DevDay” lielākoties plānots kā klātienes pasākums, dažas konferences daļas varēs skatīties arī attālināti. Uzņēmums arī informē, ka reģistrācija pasākumam tiks atvērta tuvāko nedēļu laikā, un plānots, ka apmeklētāju skaits sasniegs vairākus simtus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma