Web Analytics
More
    Reklāma

    “OpenAI” palaidis pielāgotu MI čatbotu uzņēmumiem “ChatGPT Enterprise”

    Jaunākie raksti

    Līdz šim “ChatGPT” un citus mākslīgā intelekta (MI) čatbotus lielākoties izmantojuši privātie lietotāji informācijas ieguvei personīgiem nolūkiem. Savukārt uzņēmumi, baidoties par savu biznesa datu drošību un privātumu, šāda veida rīkus lietojuši reti un ļoti piesardzīgi. Ņemot vērā šīs bažas un vienlaikus nepieciešamību pēc MI čatbota arī biznesa vidē, “OpenAI” nolēmis piedāvāt jaunu “ChatGPT” versiju “ChatGPT Enterprise”, kas domāts uzņēmumiem.

    “OpenAI” norāda, ka “ChatGPT Enterprise” piedāvā augstāka līmeņa drošību un privātumu, kā arī neierobežotu un ātru piekļuvi “ChatGPT Enterprise” iestrādātajam MI modelim “GPT-4“. Tāpat uzņēmumi saņems jaudīgākas datu anlīzes iespējas, kā arī varēs MI čatbotam uzdot sarežģītākus un savam biznesam pielāgotākus jautājumus.

    Reklāma

    “OpenAI” arī skaidro, ka līdz šim uzņēmumi ir nelabprāt izmantojuši MI čatbotus, uztraucoties par konfidencialitāti un datu drošību. Konkrētāk, bijušas bažas par to, ka viņu dati var tikt izmantoti “ChatGPT” apmācīšanai, kā arī MI modeļiem tikt atklāta sensitīva klientu informācija. Taču “OpenAI” mierina, ka “ChatGPT Enterprise” lietotājiem būs kontrole pār saviem datiem, un tie netiks izmantoti “GPT” apmācībai.

    Šobrīd pirmie uzņēmumi jau var izmantot “ChatGPT Enterprise” sniegtās iespējas, taču “tuvāko nedēļu laikā” jaunais rīks nonāks pie lielāka skaita biznesa klientu. Tāpat “OpenAI” informē, ka “ChatGPT Enterprise” drīzumā piedāvās vēl citas iespējas, piemēram, uzlabotus datu analīzes rīkus. Ne mazāk būtiski, ka “ChatGPT Enterprise” izmantošanas cena tiks noteikta atkarībā no uzņēmuma lieluma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gundars
    30.08.2023 23:32

    ”taču “OpenAI” mierina, ka “ChatGPT Enterprise” lietotājiem būs kontrole pār saviem datiem, un tie netiks izmantoti “GPT” apmācībai.” gi gi gi..

    Reklāma