Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple tagad piedāvā EarPods vada austiņas ar USB-C spraudni

    Jaunākie raksti

    Viens no galvenajiem iPhone 15 viedtālruņu jaunumiem ir USB-C pieslēgvietas pieejamība. Pateicoties tam, Apple atjaunojis savas EarPods vada austiņas, lai tās varētu savienot ar šo pieslēgvietu.

    Apple EarPods austiņas varētu būt savā norietā, jo sākot ar 2020. gadu tās vairs netika iekļautas jauno iPhone standarta komplektācija. Protams, līdz tam tās bija izmētētas pa visu pasauli, tāpēc Apple pieņēma lēmumu, kas sākumā tika uztverts ar dažādām emocijām, bet ļāva attīstīties AirPods bezvada austiņu tirgum.

    Reklāma


    Tagas EarPods ir saņēmušas atjauninājumu, un tās varēs pieslēgt tieši ar USB-C kabeli nevis iepriekšējo 3.5mm un Lightning spraudni. Līdz ar to Apple vada austiņas tagad varēs savienot gan ar iPhone 15 modeļiem, gan iPad planšetdatoriem un MacBook portatīvajiem datoriem. Tas noteikti palīdzēs ikdienas lietošanā, jo noteikti ir lietotāji, kuri saviem zvaniem izmanto tieši vada austiņas. Zināms, ka tām mēdz būt labāka balss kvalitāte nekā AirPods.

    Protams, tirgū ir daudz dažādu austiņu, bet tieši Apple produktu gadījumā, kad gandrīz ir pazudusi 3.5mm izeja, šāds EarPods atjauninājums ir tieši laikā. Jo Apple lietotāji taču nelietos citas firmas produktus. Man šis gājiens liekas nedaudz pārsteidzošs, zinot lielo AirPods popularitāti, bet tas varētu noradīt, ka arī vada austiņas joprojām ir aktuāla lieta. Tiesa, tās nebūs iekļautas jauno iPhone 15 iepakojumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma