Web Analytics
More
    Reklāma

    Lādētāju un austiņu neiekļaušana komplektos ļāvusi Apple pamatīgi ietaupīt

    Jaunākie raksti

    Ar lādētāju neiekļaušanu iPhone viedtālruņu un EarPods austiņu komplektos Apple nopelna divreiz – pirmo reizi neiekļaujot kaut ko bez maksas (ietvertu cenā) un otro reizi, pārdodot iztrūkstošo aksesuāru. Vienlaikus arī samazinājies Apple ierīču iepakojuma izmērs, kas ļauj tās lētāk pārvadāt un uzglabāt.

    Jā, šādi Apple spēj samazināt izmešu apjomu ierīču iepakošanai un pārvadāšanai. Tiek pat lēsts, ka Apple šādi gada laikā nesaražo tik daudz izmešu, ka tie atbilst 500 000 automašīnu radīto izmešu.

    Analītiķi lēš, ka lādētāju neiekļaušana ierīču komplektos Apple ietaupījusi 6.5 miljardus dolāru kopš šīs idejas ieviešanas. Lādētāju nedošana sākās vienlaikus ar 5G tehnoloģiju nonākšanu iPhone un tiek uzskatīts, ka šādi Apple spēja saglabāt vienmērīgāku iPhone cenu kāpumu.

    Oriģinālais Apple 20 W lādētājs maksā 25 eiro, kas uz iPhone cenas fona nav daudz, bet tas viss kopā salasa pieklājīgu summu. Un tā nav par labu pircējam.

    Dažādie telefonu uzlādes standarti jeb ko iesākt, kad viedtālruņa kastītē nav lādētāja

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    14.03.2022 10:40

    Par labu pircējam taču esot “5G tehnoloģija”. Tagad viņš no rīta var pamosties vieglāk. Sportot no rīta. Ēst veslīgāk. Darbā radīt inovāciju pēc inovācijas. Līdz ar to arī bērni skolā sākuši mācīties labāk, jo ģimenē ir telefons ar 5G tehnoloģiju.
    Par ko es te gribēju rakstīt? Ā par to, kā ir kad PR pierunā pirkt nevajadzīgus un dārgus pribambasus, jau tā dargam telefonam. Jāpieliek Lipmana video – ar “ai ai ai” :D

    Reklāma