Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech Reach statīva tīmekļa kamera ļaus ērti filmēt uz galda notiekošo

    Jaunākie raksti

    Logitech izziņojis jaunu tīmekļa kameras komplektu Logitech Reach, kurā galvenais elements ir īpašais statīvs, ļaujot to grozīt un novietot dažādos leņķos.

    Logitech Reach lieliski noderēs video konferencēs, un īpaši dažādās demonstrācijas, jo kameru būs iespējams novietot tā, lai tā skatās uz galdu no augšas. Līdzīgi, kā tiek filmēti dažādi produktu video. Tāpat to varēs izmantot, lai videozvanu laikā atrādītu pašu runātāju.

    Reklāma

    Pagaidām produkts tiks ievietots Indiegogo Enterprise pūļa finansējuma platformā, lai dotu laiku tā pilnīgai pabeigšanai, kā arī novērtētu cilvēku interesi un Logitech Reach gala cenu. Šobrīd tiek baumots, ka tīmekļa kamera varētu maksāt no 299 līdz 399 dolāru. Patiesībā Logitech Reach ir aprīkota ar jau esošu Logitech Streamcam kameru, bet jaunums būs īpašais statīvs. Kameras izšķirtspēja ir 1080p ar 60fps.

    Cilvēki bieži vien sūdzas, ka šāda veida kameru statīvi, kas novietoti uz galda, nav stabili, kā arī tie nedara to, ko vēlas lietotājs. To centīsies atrisināt Logitech, piedāvājot stabilu turētāju un plašas regulācijas iespējas. Pircējiem būs iespēja izvēlēties, vai turētājs stiprināsies pie galda ar spīlēm vai tiks izmantota smaguma pamatne. Tāpat būs iespēja nomainīt pašu kameru.

    Logitech Reach lietotšana būs pavisam vienkārša, jo to būs nepieciešams pievienot datoram caur USB pieslēgvietu, un tā sāks savu darbu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma