Web Analytics
More
    Reklāma

    “Logitech Rally Bar Huddle” kamera – jauna videokonferenču kvalitāte nelielās telpās

    Jaunākie raksti

    “Logitech” ir prezentējis “Rally Bar Huddle” – modernu video ierīci “viss vienā”, kas paredzēta nelielām sanāksmju telpām uzņēmumos. Šis produkts izceļas ar lietotājam draudzīgu saskarni, vieglu uzstādīšanu un nevainojamu integrāciju ar “Logitech Tap IP” skārienekrāna kontrolieri, ko izmanto videokonferenču pārvaldībai. Šī integrācija ir iespējama, izmantojot “CollabOS” sistēmu. “Rally Bar Huddle” ir jaunākais “Logitech” konferenču kameru klāsta papildinājums, un to var iegādāties jau tagad.

    Atbilde pieaugošajai hibrīda darba tendencei

    Tā kā uzņēmumi pārveido savu biroju telpas, lai radītu vairāk sadarbības zonu hibrīda darbiniekiem, arvien populārākas ir kļuvušas nelielas sapulču telpas. Saskaņā ar “Futuresource” veiktā pētījuma datiem 68 % uzņēmumu plāno investēt audio-video tehnoloģijās, lai aprīkotu nelielas sanāksmju telpas.

    Reklāma

    “Mazās sanāksmju telpas tiek iekārtotas tik ātri, ka uzņēmumiem ir grūtības tās aprīkot ar atbilstošu video aprīkojumu,” saka Skots Vartons, “Logitech” Biznesa klientu nodaļas vadītājs. “Mēs izstrādājām “Rally Bar Huddle” no pašiem pamatiem, lai nodrošinātu optimālu uz mākslīgo intelektu balstītu funkcionalitāti, vienlaikus saglabājot pieejamu cenu, kas ir pieejama jebkurai mazai telpai.”

    Mazo konferenču telpu uzlabošana

    “Rally Bar Huddle” kamera ir izstrādāta telpām, kurās var atrasties līdz sešiem dalībniekiem, nodrošinot, ka katrs cilvēks ir skaidri redzams un dzirdams. Ierīce piedāvā inteliģentu, uz mākslīgā intelekta tehnoloģijām balstītu video apstrādi un iespaidīgu 4K attēla kvalitāti, kas nodrošina izcilu vizuālo kvalitāti. Uzlabotā skaņas sistēma, kas aprīkota ar sešiem mikrofoniem un trokšņu samazināšanas funkciju, nodrošina dabisku sanāksmju pieredzi gan telpā, gan attālināti klātesošajiem dalībniekiem.

    Nepārtraukta attīstība, izmantojot programmatūras atjauninājumus

    “Rally Bar Huddle” nepārtraukti attīstās, izmantojot regulārus programmatūras atjauninājumus. Izmantojot uzlaboto “RightSight 2” tehnoloģiju, komandas var izmantot tādas mūsdienīgas mākslīgā intelekta funkcijas kā:

    • Skaļruņa skats – nosaka un izceļ aktīvo skaļruni, vienlaikus parādot visu telpu,
    • Režģa skats – atpazīst dalībnieku sejas un pietuvina, lai nodrošinātu, ka visi ir redzami ekrānā,
    • Integrācija ar “Zoom Rooms Smart Gallery”, “Microsoft IntelliFrame” un citām lietojumprogrammām.

    Vienkārša un intuitīva integrācija

    “Rally Bar Huddle” var izmantot trīs veidos: ar specializētu datoru ar “Windows” vai “ChromeOS” operētājsistēmu, izmantojot jebkuru ierīci BYOD (Bring Your Own Device) režīmā vai izmantojot atbalstītās vienkāršotās videokonferenču lietojumprogrammas ierīces režīmā – bez vajadzības izmantot ārēju datoru. “Rally Bar Huddle” nevainojami darbojas ar vadošajām videokonferenču platformām, tostarp “Microsoft Teams”, “Zoom” un “Google Meet”.

    IT departamentu darbības racionalizēšana

    IT komandas var izveidot sanāksmju telpas dažu minūšu laikā pēc “Rally Bar Huddle” izsaiņošanas. Pēc konfigurēšanas viņi var uzraudzīt telpas stāvokli reāllaikā, izvietot atjauninājumus un pielāgot iestatījumus, izmantojot “Logitech Sync” mākoņplatformu. Izmantojot “Sync Insights”, IT departamenta darbinieki var analizēt telpu izmantošanu laika gaitā.

    Elegants un funkcionāls dizains

    Uzņēmumiem ir iespēja pielāgot “Rally Bar Huddle” izskatu, lai tas atbilstu to sanāksmju telpām. Kameru sedz balts audums, kas ir alternatīva standarta grafīta krāsai, un viegli tīrāmā virsma nodrošina kameras higiēnu pat veselības aprūpes un izglītības iestādēs.

    Pieeja ilgtspējībai

    “Rally Bar Huddle” plastmasas komponentu sastāvā ir vismaz 42 % sertificētas pārstrādātas plastmasas, kas dod otru dzīvi plastmasai no vecām elektroniskām ierīcēm. Produkta papīra iepakojums ir izgatavots no FSC sertificētu mežu avotiem un citiem kontrolētiem avotiem. Izvēloties šo produktu, jūs atbalstāt atbildīgu mežu apsaimniekošanu visā pasaulē. Visi “Logitech” izstrādājumi nerada oglekļa emisiju, un, ja iespējams, to ražošanā tiek izmantota atjaunojamā enerģija. Visu “Logitech” produktu, tostarp “Rally Bar Huddle”, ietekme uz vidi ir samazināta līdz nullei, atbalstot mežsaimniecību, atjaunojamos enerģijas avotus un klimata pārmaiņu skartās kopienas.

    Cenas un pieejamība

    “Rally Bar Huddle” tagad ir pieejams pie autorizētajiem mazumtirgotājiem un vietnē logitech.com. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 1 999 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma