Web Analytics
More
    Reklāma

    Freewrite Alpha ir tastatūra ar mazu ekrānu, kas ļauj pilnībā nodoties rakstīšanai

    Jaunākie raksti

    Mūsdienās ir tik viegli pazaudēt uzmanību no darbiem un mērķiem, jo digitālajā vidē ir daudz kairinātāju. Tāpēc cilvēkiem, kuri ikdienā daudz raksta, talkā varētu nākt Freewrite Alpha klaviatūra ar mazu ekrānu, kas ļauj tikai rakstīt tekstu.

    Šī ierīce tika izziņota Indiegogo platformā 2022. gadā, bet tagad to ir iespējams iegādāties uzņēmuma mājaslapā. Vizuāli tā izskatās pēc standarta klaviatūras, kuru varētu pievienot datoram, taču korpusā ir iebūvēts arī vienkāršs displejs, kas attēlo rakstīto. Tieši vienkāršais dizains un uzbūve ir viens no Freewrite Alpha piesaistošajiem faktoriem.

    Reklāma

    Klaviatūras mērķis ir lietotājam koncentrēties vienīgi uz teksta radīšanu, tāpēc risinājumā ticis izmantots vienkāršs LCD displejs. Tas atgādina to, kādu varam redzēt kalkulatoros ar pelēko fonu, tomēr šis būs labāks risinājums, salīdzinot ar elektroniskās tintes ekrāniem, kam ir lēna atjaunošanās. Klaviatūrai izmantoti Kailh Choc V2 taustiņi. Darbības laiks ar vienu uzlādi tiek solīts līdz 10 stundām.

    Freewrite Alpha svars ir aptuveni 725 grami, jo, kā redzams, tajā nav pārāk daudz komponenšu. Uzlādi un datu pārraidi nodrošinās USB-C pieslēgvieta. Tāpat klaviatūrai būs iespēja izmantot Wi-Fi pieslēgumu, lai failus automātiski saglabātu kādā no datu glabātuves servisiem. Šī iekārta varbūt nebūs ļoti noderīga, lai darbotos ar garu un lielu tekstu, bet tā ļaus rotaļīgā veidā radīt dažādus melnrakstus. Klaviatūras cena ir 349 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivis
    15.02.2024 10:23

    Šīs klavieres mērķpersona klabinās taustiņus savā nodabā, austiņās skanot džezīgam gabalam no Tangara (https://kursors.lv/2024/02/14/tangara-radijis-portativu-muzikas-atskanotaju-kas-atgadina-apple-ipod/) portatīvā mūzikas atskaņotāja.

    Ivis
    15.02.2024 10:42
    Reply to  Trx450

    Šis ir otrā kabatā

    Biteme
    15.02.2024 10:35

    Pirmajiem 500 pircējiem dāvanāsim kuponu briļļu izgatavošanai.

    Krotow
    15.02.2024 11:24

    Vēsture atkārtojas. Rakstāmmašīnas ar teksta buferi un 2 rindu LCD displeju bija jau pirms 30 gadiem. Brother AX-550 un līdzīgas. USB toreiz nebija, taču dažiem modeļiem tekstu varēja glabāt disketēs.

    Reklāma